[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(12)趕住開post唔得閒諗post名

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
留名
terry叔叔既教學係咪update d

Terry叔叔每個活動都有upload片

好滾動.. 有人記得我

好滾動.. 有人記得我

點會唔記得,今季有幾張傳說呀?

好滾動.. 有人記得我

宣傳不足
請面壁

好滾動.. 有人記得我

宣傳不足
請面壁

我只是小薯仔.. 無乜人氣

好滾動.. 有人記得我

點會唔記得,今季有幾張傳說呀?

今季都有拍開箱片, 有興趣可以睇睇
https://youtu.be/DBGNF5hIn3A
GodLikeHK (前HKGolden2)
#8PR92G9Q

咩都盃數都可以,活躍最緊要。多捐,求卡
捐卡要求每星期最少100張(7階以下無限制)
部落戰要求每人最少10盃。每週保證Lv 10 部落箱。(有人CARRY)

唔夠盃可留名講
差5個齊人啦~~~~
迷失的羔羊@@hk
hk local top 20
主會迷失,二會迷路,三會迷途,四會迷踪
各招收新成員加入
歡迎中意吹水,交流遊戲,同其他公會玩友誼賽既大家加入
500,2000石聯賽不定時開放.
4個分會共用telegram group
實力不區,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
lm
商店出果啲傳奇大家會唔會買
岩岩出左骨召俾我,但係成4萬蚊

唔好買,哂錢,除非你個卡組好需要佢
同埋0-1lv先買來升2lv開始唔好買la
又有新人加入

who?

上個post果位金牛座巴打

努力學習中

唔好買,哂錢,除非你個卡組好需要佢
同埋0-1lv先買來升2lv開始唔好買la

攞曬去升卡 都無試過有咁多錢

HKisDy!ng主會收人~現收最高杯4600+
或自問係非常活躍既玩家都收(入clan請注明)

我地不時有內戰比大家dying既朋友仔玩下,
都會開台,有興趣可以睇下我地twitch以前既比賽:https://www.twitch.tv/lois0209

分會收生:
HKisDying #2 4000+
HKisDying #3 3400+
HKisDying #4 3200+
2v2xbow好難玩...

用來守

用來守

我用cannon唔好

用來守

我用cannon唔好

2vs2用x bow前置=送水
你一放我就放巨人,石再支援
擋你又蝕水,唔擋又爆塔

用來守

我用cannon唔好

擋你又蝕水,唔擋又爆塔

2條友喺度 係完全唔會空到條路比xbow射塔
所以我2v2真係要換陣

用來守

我用cannon唔好

擋你又蝕水,唔擋又爆塔

所以我2v2真係要換陣

有次有個隊友最後幾秒放個xbow出來爆塔
(淨幾十血)

你放個前置xbow我迫住同佢同路打
有時好彩有大電開路都扣到唔少

用來守

我用cannon唔好

擋你又蝕水,唔擋又爆塔

所以我2v2真係要換陣

(淨幾十血)

有時其實都可以迫對方喺自己呢邊開戰 一輪攻防完就算xbow無左 都可能推到wave防反
就要睇隊友

用來守

我用cannon唔好

擋你又蝕水,唔擋又爆塔

所以我2v2真係要換陣

(淨幾十血)

有時其實都可以迫對方喺自己呢邊開戰 一輪攻防完就算xbow無左 都可能推到wave防反
就要睇隊友

好少2v2有人配到xbow
對方玩石你即刻收得皮
次次你一放佢就用石擋
之後3蚊,精人

用來守

我用cannon唔好

擋你又蝕水,唔擋又爆塔

所以我2v2真係要換陣

(淨幾十血)

就要睇隊友

對方玩石你即刻收得皮
次次你一放佢就用石擋
之後3蚊,精人

而家石人都幾強勢 xbow生存空間受壓中
不過點都好過皇巨嗰陣

用來守

我用cannon唔好

擋你又蝕水,唔擋又爆塔

所以我2v2真係要換陣

(淨幾十血)

就要睇隊友

對方玩石你即刻收得皮
次次你一放佢就用石擋
之後3蚊,精人

不過點都好過皇巨嗰陣

皇巨13lv我都好頭痕放隻夜女咬佢賣血算

擋你又蝕水,唔擋又爆塔

所以我2v2真係要換陣

(淨幾十血)

就要睇隊友

對方玩石你即刻收得皮
次次你一放佢就用石擋
之後3蚊,精人

不過點都好過皇巨嗰陣

皇巨13lv我都好頭痕放隻夜女咬佢賣血算

靠地獄塔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞