[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(12)趕住開post唔得閒諗post名

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
依家啲箱都仲有cycle

不嬲都cycle
選卡隻飛行器夾巨人好撚on 9.
好難有齊卡解。
一係冇野秒巨人。
一係冇野先打飛行器。冇蚊用啲後排打就好易死晒
選卡隻飛行器夾巨人好撚on 9.
好難有齊卡解。
一係冇野秒巨人。
一係冇野先打飛行器。冇蚊用啲後排打就好易死晒

所以我選擇棄驚保平安
兩三個月無玩
想問下宜家興咩主流deck?
兩三個月無玩
想問下宜家興咩主流deck?

騎士桶
石頭
超騎豬
其實撳下個tv,睇下top200啲人用咩大概就知~
a8上a9卡左勁耐 有冇咩deck推薦

石地獄塔
有左2v2之後個天梯真係痴左線
4千1分已經要同d滿等白卡橙卡打
輸比呢d人真係好冇癮
輸比呢d人真係好冇癮

4千分算la
btw點解唔整2vs2天梯
輸比呢d人真係好冇癮

4千分算la

2V2天梯不如打返1V1,唔知拍著D咩人衰過單打啦
輸比呢d人真係好冇癮

4千分算la

1v1而家最大問題係完全比人壓lv打
求其落d高lv牌之後rage
完全唔洗技術
輸比呢d人真係好冇癮

4千分算la

完全唔洗技術

5lv石人俾13lv精人屌打
之後又有13lv皇巨 7lv飛筒

石地獄塔

點組?
會友鏢局

主會 - 4300盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3800盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃 -1
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
歡迎長期衝盃 刷Challenge玩家

以禮待人 無禮即踢
開左個新Clan
新玩既玩家唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=wnrrpe6t&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 等個clan興盛左先搞多D野

唔知有冇人入黎呢 依家得好小人希望多d人入黎玩啦
輸比呢d人真係好冇癮

4千分算la

完全唔洗技術

高1lv根本唔係壓..
同埋除非你全滿,否則你打到咩程度一樣都係人地卡高過你
巨人九蚊點打皮卡飛斧
巨人九蚊點打皮卡飛斧

鬥忍手 巨人拉走大皮
巨人九蚊點打皮卡飛斧

巨人放場中間另一路,然後皮卡就會繞埸一周
迷失的羔羊@@hk
hk local top 20
主會迷失 4300+
二會迷路 4000+
三會迷途 3600+
四會迷踪 3400+
各招收新成員加入
歡迎凝聚力強,活躍,中意吹水,同其他公會玩友誼賽既大家加入
一個月至少一場1萬石聯賽俾4個公會一齊交流
4個公會共用telegram group
分數差少少,有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
會友鏢局

主會 - 4300盃 -1
#LUO2QOV
分號 - 3800盃 -1
#2LPR8GGV
叁號 - 4000盃 -1
#2QRUL9RC

12勝以上玩家優先考慮
歡迎長期衝盃 刷Challenge玩家

以禮待人 無禮即踢
新手唔知去邊就黎薯仔部落
Clan Tag: #8LCGG222

Link: https://link.clashroyale.com/invite/clan/cnt?tag=8LCGG222&token=wnrrpe6t&platform=iOS

開心玩 冇咩規則 等個clan興盛左先搞多D野

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞