搭經濟艙盡量唔挨後唔算基本尊重咩

478 回覆
419 Like 761 Dislike
連登仔幾時多左班懶係照顧人感受既人?
落雨唔見你收起把遮?你咁矮會插撚到人啊

我眼訓挨後要比你屌? 幾時飛機有分訓覺時間? 張櫈唔挨得後,你屌設計可以挨後既人囉, 痾屎沖廁聲夠嘈到人啦,你有冇指定時間先痾屎啊?

挨後呢樣野幾十年, 大陸人比人屌 你而家先扮晒野自己好照顧人感受
講到唔挨後先係照顧人感受 某d 連登仔盲反中已經走火入魔.
佢訓嗰時就係訓教時間,醒左前面要一齊起身
連登生番超多
我訓冇叫人熄燈同唔好嘈黎就我喎

你個比喻係咪on9?
而家係份唔撚比人下午3點訓喎

有病睇下醫生啦
其實得佢
道理上

人地駛錢去照顧自己感受

你要人駛錢之餘照顧埋你感受

你大帝啲

道德上係差啲 但唔犯法

道德你問你老細有冇
唔駛驚 因為d杯係得一半滿
exact7ly, 同地鐵D廢老無位坐發老皮鬧坐喺度既人一樣
我成身臭狐都係咁坐

理鳩得佢死
航空公司咪整咗套準則出嚟,乘客係可以挨後,唔關考唔考慮人哋感受事

如果你生得高大,又想坐得舒服,請買pe business first class
比錢買ufirst 早上機

再霸晒成行頭頂行李櫃果啲幾時公審

唔訓就唔可以挨後坐得舒服啲????

呢條規矩邊個定?????
你係要睇啲唔睇啲我阻你唔到
1. 睇條片起碼見到十幾個位都冇人挨後嘅情況下得佢一個挨後,燈又未熄,後面又唔鍾意你佢挨後,佢都堅持要挨後已經係唔禮貌(唔好講咩老嘢郁手郁腳,條女自己都講一開始對老嘢係有口頭請佢挨番前)
2. 冇講過兩個老嘢鬧人同郁手係啱
3. 就算鬼佬都會照同佢講,事實就係大多數鬼佬見你唔鍾意都會挨番前

吓吓講設計嘅真係智撚障,設計得俾你就可以無時無刻咁用?
新秩序黎

我黎緊飛都要問定個瞓覺時間

搞定個鬧鐘起身拉返張櫈

一陣比人blacklist 就唔好
一定係啦,全世界得佢一個咁撚高尚

高尚到以為訓教時間佢定
以為一定要訓教時間先挨得
以為前面空位係屬於自己
試下你下次整左black 5 black list你
挨後要等全機人共識先挨得?

唔挨後得既時間唔駛你出聲

空姐都叫你整直叫到你整為止啦

坐過飛機未?
仆街了
陣間落m記 全場人無人食巨無霸
要問定隔離個個介唔介意我食
佢唔中意陣味就影響到佢了

毒撚平時都係唔出街好啲
你上車唔問哂其他無得坐既人感受先考慮坐唔坐就係唔道德啦
我諗冇航空公司答到你幾時係訓教時間

亦都冇公司會blacklist 著燈挨後既人
基本上唔係食緊野挨我都唔會屌前面

要屌都唔會直接屌

任何投訴一定係call空姐攪

你點知前面條友係咪白咭
身為服務業

一個都係挨住係度瞓 拍片

另外兩件生蕃咁起晒腳又嘈又搖 又唔冷靜

你會揀邊個去協調先

唔好覺得條片個空姐叫條大陸妹調好係佢挨得後先

理性講根本就控制唔到果兩件野

坐十幾個鐘去英國 唔向後好難訓

有錢就坐business
一句講曬,買第一排位就唔會比人挨後影響到!
用餐時間正路係唔可以挨後
不過我都試過瀨野 食完飯諗住杯野慢慢飲
點知前面條友一野挨落嚟 我杯野即刻倒瀉哂
其實佢慢慢挨 我起碼可以反應得切 拎起杯野飲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞