搭經濟艙盡量唔挨後唔算基本尊重咩

478 回覆
419 Like 761 Dislike
你咪反社會唔要後邊全部人陪你打斜
怕人挨後嗰d永遠唔比錢揀第一排
之後話人影響佢
利申:我咩情況都瞓到所以好少埃既,而腳從下面伸到就得。

不過有樣野好仆街,我食緊野有杯野飲擺左係餐椅。
佢忽然埃我杯野就瀉左,我成身濕晒屌唔屌得前面?
我問題?
生番的確眼中只有法律
其實條片有剪接過,唔知佢地有無溝通過,好聲好氣講聲"美女"應該可以較返小小掛。後面兩老應該態度麻麻。

換個角度睇,前後係乜嘢人都有機會發生。美國果單防挨神器都搞到前後兩條友一齊被趕落機。
岩呀 全部人都想捱後
個社會就係捱後
挨後有幾唔理人感受啊 講到挨後貼撚住你塊面咁.
唔比人挨後唔該唔好設計到可以挨啦.
挨後你唔like 洗唔洗下下踢鄧同推鄧啊?

挨後幾億人做過,大陸人挨後就要比果兩條老野屌係正常啊??
你歧視就認左佢啦, 下次鬼佬挨後你夠彊屌咩?
點解你仲出緊聲?比啲道德啦好無
生蕃
希望你下次見到啲鬼佬未熄燈就挨後行去屌佢自私

同埋邊個話挨後一定for訓教?
挨後純粹坐得舒服啲

定你屋企啲椅同梳化全部90度
你啲垃圾從來唔講幾時幾點
熄燈未依啲細節

鬼唔個要訓果陣長途機啲人會埃後咩
你依啲西人講野叫lie by omission
挨後都關道德事,不用你睇下道德點解先
生蕃 仲出聲做咩?好撚影響呀屌
要全部人就你?
咪同佢講啦

講道理 佢就同你講道德

講法律 佢就同你講人情

佢講果堆野 根本你做左就係人神共憤

但全世界都有人做緊

就因為果堆人犯緊法 唔係犯緊都係個人賤格

飛機有好多轉機旅客
要預咗個個都唔同time zone
你個比喻有啲牽強
咁個d咪就先係唔可以挨後嘅機
其他有挨後功能嘅當然可以挨
最後都有得挨後,點解要平啲

百幾蚊搞惦,前面無得挨。
我成日都會驚自己叫左杯熱飲/杯麵,然後前面挨後就成杯飲品一下倒瀉曬再辣親如果用返比左錢就可以挨後呢個講法,就真係無仇報,唔通拎左野飲要提醒前面嗰個唔好挨咩所以設計上唔多唔少有啲尷尬。。。

我都要戴定頭盔利申:情境題for討論only,想知大家點諗
前排空間唔係自己,所以第一排係最貴
明未
依件事先知原來香港咁多反智
格硬剝削人地應有嘅已付費權益
而家好明顯你係人少個邊啦
弱智
你條腰咁矜貴你唔坐商務
啲生番只會諗自己
如果人地用電腦呢?
如果人地係伏向前訓呢?

Sorry佢地唔會理
我係大帝我要埃後
無錢買商務就要靠侵犯人地自由黎得到自由自由
飛機有話唔比用電腦?無
有話唔比伏枱訓?無
但因為自私大帝
依啲合理權利因為你係一個大帝後面都變成不可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞