搭經濟艙盡量唔挨後唔算基本尊重咩

478 回覆
419 Like 761 Dislike
搭親挨後都係因為前面挨左我唔挨窄到ON9
啱呀 全世界人好似你咁諗

應該係好美好

不切實際
打稻草人

連登人人都講得野架啦

乜都有人屌有幾出奇

依單野都有人撐挨後有人反挨後啦

唔通又話連登仔精神分裂咩
喂屌你咁計嗰時我個人坐直無挨住整緊電話卡
有需要咪會囉 唔好講啲咁戇鳩嘅嘢啦 如果條路好窄 得一個身位 你又想過去 對面佢又有個人想過嚟 呢個時候大家都識側一側身貼牆行啦吓話? 點解喺飛機上又唔識大家互相遷就?

利申:覺得挨後少少係合理 平衡舒適同埋影響後座嘅程度 但一鳩就拉到最後嘅人 只可以講人品閪 閪客囉
on9 兩樣野人地就係講緊設計同expectation
你仲停留係低層次 然後攻擊個低層次point以為自己贏左就算撚柒

好心啦大佬
你自己唔坐好,憑乜話部電視距離你5cm
搭多d飛機去多d地方
全世界都係咁
將弱智當同理心
下???你全程背脊連頭瞓棺材咁貼住坐架?
外國人唔挨後
日本人好尊重AV女優
幾點訓都要問過你,幾撚惡
好彩你地無贏到
咁你拱前咗又有乜理由話人哋椅背貼住你塊面?
挨後係挨幾多?大部份係咪全部都挨咁多? 你鐘意挨晒後面鐘意挨4份1咁就邊個?後面都出到聲仲要挨落去,互相就一就都唔得,玩爛咪全部唔好挨囉
Source: trust me bro
咁嗰刻事實佢係挨後左仲貼住塊面?
我無話唔俾人挨後呀下 只係講突然挨後貼左過黎係可以好近
本身個人正常身型 食飯開枱都開唔撚到 如果我坐返直既話
明明加錢可以解決嘅問題,連登係都要拗前面挨後無公德,隔住個mon 都聞到窮酸味
玩咩爛 我權利叫玩爛….
我話 econ 椅唔可以挨得好後,你就話前面挨後咗同你塊面距離 5cm,呢個係事實,但只係因為你拱前咗,同 econ 椅係咪可以挨得好後係無關
窮又想要其他服務
埃撚晒
有得用點解唔用
其實唔少人都係咁諗,係你心地唔好覺得所有人都同你一樣
你有冇答過經濟艙長途,冇既話有冇睇下今次單case既片或者相,經濟艙挨到最後其實都係挨後少少架咋喎
我之前都有問佢哋係邊間航空公司咁好,可以挨後到張椅貼住佢哋個鼻,但無人答到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞