搭經濟艙盡量唔挨後唔算基本尊重咩

478 回覆
419 Like 761 Dislike
咁而家你 d 9up 未係法律下話?
跟人類定定大自然定果啲?
大自然話我地聽有太陽光就唔應該訓播
EQ 就係講緊呢樣嘢。
佢唔平係佢狗

你咪上cx 睇下想坐extend係咪要加錢?

例子都戇鳩過人
係咪未答過飛機經濟艙長途大部份人都會挨後,十幾年都係咁,而且大部分都係外國人
咁張櫈點解要整可動角度
唔想前面有人挨後咪坐business
on9 個個生理時鐘一樣?
你前面咁岩係個岩岩飛黎既美國人又點計?
你響下午三點訓叫我唔好響你屋企下邊條唔揸車
係邊個痴線?
原來機師仲要管埋乘客幾時瞓

燈光只係幫手調節生理時鐘,唔代表強制要醒,你當人係雞,日出即醒,入夜即瞓?

而且調節生理時鐘嗰款係模擬緊現實慢慢變光/變暗,需要時間
其實要
因為影響到後邊
最後個個有得挨架
又捉到一個冇搭過飛機
點先為之訓教時間
屌你咁同個夫婦有乜分別
佢兩個嘅行為比支那更支那
對事唔對人好喎
因為佢覺得睇電視用電腦係優先
挨後無問題 啲bb喊撚哂 都應該無問題啦
Bb喊係佢權利黎嫁嘛挨後都一樣

明明條大陸西向返前少少 解決任何事 又要唔輸得
成個大爺咁挨後
個兩公婆問佢 大陸西講又唔聽 咪搞到兩公婆都燥底囉
條大陸西又要拍片玩公審 長途機個個都會挨後
向返前少少咪得囉 明明咁小事 大陸西唔撚得
兩邊都無岩
所以既然挨後係大家搭飛機權利 咁日後啲bb喊成程
唔好屌個父母啦
有啲挨到出唔到去廁所
星航都迫成咁
真係有,啱啱先至試過前面真係問咗先至挨,仲問埋個角度得唔得,唔得佢較返直啲。
不過其實我ok的。坐econ就係咁,唔接受咪坐business囉。

利申:econ商務都會坐,short haul多數econ算。
bb喊絕對冇問題我都唔會投訴
唔駛擔心
所以第一排係最貴,冇前面影響到佢
你expect 搭飛機會係有bb?
飛機邊個設計for你有bb?

你地出post前可唔可以用下你個腦諗一諗先
我明白你嘅論點,但其實挨後唔一定要挨到盡,所以我只係會挨後少少,而盡量將後座嘅影響減低,大家互相遷就。

如果後面嗰個,連前座挨後少少都話唔得,我會覺得係佢嘅問題,而唔係挨後嗰個人嘅問題。
對港夫妻震同本身埃後兩回事黎
一開始都係空姐叫大陸西調正坐位
佢拒絕左嘛 咁有冇繼續要求呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞