歡迎想砌模型嘅巴絲入嚟 (206) 負評個位就係1001都唔開po

809 回覆
9 Like 9 Dislike

襯RG脈沖炮裝就出,會補完埋空裝
快手到,不過隻綠色咁青嫩
主體色好軍事風格
唔知點解影出嚟係咁燈光問題,我有噴左啲黃色做高光
砌完隻不正 等遲下去買張水貼先再做舊化
而家開開左隻rg xn raiser
仆你個街零件多到 份說明書厚到一打開就收返埋
最後都係要逐件噴 咁你所謂嘅輕噴有咩意義
再講你用噴罐做唔做到所謂嘅輕噴都成問題
咁多人應條成條玩老翻仲大大聲厚顏無恥嘅弱智做乜?
一切問題咪因為佢弱智囉
屌唔鬼記得佢個名
屌我都係
原來係條弱智仔
迪士尼mg已經係2007年產物
用今時今日去睇好多野都一般
有愛就買啦
幾個月前開左同一盒野,噴左對腳同個身,跟住依家好撚後悔,應承左自己以後淨係會噴HG
盒野都唔知要幾耐先會完工
呢盒一睇個背包又大又重 仲要比埋大劍
一定好快手軟腳軟
上水貼再消光算 線都唔想刻
最慘我噴隻白又偏灰左少少,依家想懶其他位素組返又好似唔撚得…
隻野應該預係屍站都要用action base,或者用背包當支架撐住,官圖都好似係咁
唔用支架唔得啦 罰企都成問題
總算完成,還欠水貼
原來又係依個傻仔
sor無留意到個名
我好感激上次將篇文改做日本警視廳嗰位巴打
Btw
有無師兄可以推薦下邊隻金屬黑好用,想做到明顯地係深色過gun metal 。
Mr hobby 隻078 唔知得唔得,google搵唔到有佢噴完嘅效果圖
唔好意思
想請教下
如果想砌
https://www.1999.co.jp/eng/10978288

應該用咩膠水
綠蓋 白蓋 aa膠 普通勞作膠水都會用到
第一次貼堂劣作多多賞面
好記得年初四買,依家總算完工本來仲想試試黑色以外漬洗乾掃下不過試過變型後就放棄念頭留返下隻ms 用

sorry 呀 滅殺!

對爪超級干涉,夾喺翼同patpat之間好難擺pose 但組裝體驗同外型gimmick 完全收貨 最後就係變型,落手試過先知點解上色派對變型機影相又愛又恨噴半光都好驚刮花或整爛水貼。

講返本體,完全展開對翼大能到屋企真係無位放影完變返ms 算,除非入手埋瘟神就會再現騎乘姿勢不過仲有4盒rg 未開工屌都係放棄黎緊又閃光,無限打尖+山積
變型機真係變一次就算 唔係既話就要買兩盒黎砌
4盒好快姐 我山積緊30幾40盒
而家搞緊堆唔上色 只會貼水貼同消光既
間唔中先砌一兩部會上色既趕進度
全部都要?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞