[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!All Night Night Night!!!

1001 回覆
66 Like 34 Dislike
kaming神

有神要拜

岩岩開IG睇到

一睇到張相concert啲回憶返哂黎

抽love hk
kaming神

有神要拜

岩岩開IG睇到

一睇到張相concert啲回憶返哂黎

抽love hk

抽ig 男友視角feel
yuri weibo做咩自稱老公
Kaming gor 受小弟一拜
有神快拜
一半人都飛哂去外國
一半人都飛哂去外國

點解近排出國都冇新聞圖同飯拍
一半人都飛哂去外國

點解近排出國都冇新聞圖同飯拍

唔係話因為印度尼西亞單野唔再拍/上傳機場圖咩

就咁睇 覺得抽去歐洲似做野
[STATION] YOONA 윤아_바람이 불면 如果妳也想起我 (When The Wind Blows)_Music Video Teaser

https://www.youtube.com/watch?v=ZjjYQCdoCwk

好sweet

小允

三個輪住po
https://www.youtube.com/watch?v=o3pOzegB-7w

[STATION] YOONA 윤아_바람이 불면 (When The Wind Blows)_Music Video
https://www.youtube.com/watch?v=GcU8I9-zi64

[STATION] YOONA 윤아_如果妳也想起我 (When The Wind Blows)_Music Video
字正腔圓嘅中文允
唔知係咪聽中文先入為主覺得首歌好台灣feel
Mv入面既look 好gfable
同1111一樣臨瞓聽一流

允一向都gfable
允允首歌好好聽
個mv拍得佢好靚

完全認同

允一向都gfable

無錯
呢家係咪冇機會買返holiday隻碟?
呢家係咪冇機會買返holiday隻碟?

上星期去信和sky music仲有貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞