[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!All Night Night Night!!!

1001 回覆
66 Like 34 Dislike
呢兩年睇咁多團解散有人離團都會好感慨 但原來到自己本命既時候真係好傷心

Agree
呢次到少時了

我眼淺 頭先喊左出黎
雖然我係純抽飯,但見到snsd唔全員續約都有點難過
呢兩年睇咁多團解散有人離團都會好感慨 但原來到自己本命既時候真係好傷心

Agree
呢次到少時真係深切體會到

我眼淺 頭先喊左出黎
sm用少時呃多我一次錢好冇

Sm, shit up and take my money. Shut up and take my kidney. Shut up and take my another kidney
太妍明明話帶佢哋嚟香港
點知...
我仲等緊少時演唱會
好後悔咁遲鍾意佢地
希望sm開返一次最後演唱會俾sone

我都以為自己仲有機會睇到佢地演唱會 如果宣布左之後可以出返首歌就好 一首好sad既歌就更完美 但又諗 既然名義上不解散 即係都無需要為道別出首歌 唉 心情好反覆

加一 有幸見證一個傳奇嘅起結
可惜呀

由gee開始一直follow,有一排好迷佢哋,睇哂佢哋上嘅綜藝,後尾停左,近排出新專輯聽返,重新睇返youtube佢哋好多片,陪我由初中到大學,一個時代嘅象徵,同時係我嘅一部分青春回憶

相信佢地自己之前討論商量既過程都會好難過好婉惜 畢竟都係佢地既青春 感受應該比我地更深 諗到呢點 好替佢地難過 雖然唔知係咪我諗太多
kpop已完

話俾我知係假架
我不能接受...尤其係tiffany..

相信佢地自己之前討論商量既過程都會好難過好婉惜 畢竟都係佢地既青春 感受應該比我地更深 諗到呢點 好替佢地難過 雖然唔知係咪我諗太多

唔續約之前全員一定諗同傾好耐,畢竟佢地活動咗十年 唔續約全部人都一定唔開心,sm份公告完全感受到佢地嘅予盾

唔續約之前全員一定諗同傾好耐,畢竟佢地活動咗十年 唔續約全部人都一定唔開心,sm份公告完全感受到佢地嘅予盾

無錯 相信佢地知道要公布消息前心情都會好緊張難過

btw 想講 小賢ig岩岩又加返girls generation

btw 想講 小賢ig岩岩又加返girls generation

佢地ig acc唔係得自己有

因為呢件事我又開心左一下 小sone真係好易氹
感謝我的青春裏出現過少女時代
如果無佢地我一定捱唔過dse
諗住而家讀到大學就有錢去認真追星
點知而家想見佢哋嘅機會都唔知有無
搵人話我知新聞係假好嗎
現在 以後 永遠是少女時代
十週年都唔係一件容易既事 分離係一定
好彩係自己有睇過9人演唱會
女帝既回憶會永遠存在
愛少時 所以傷心 但正因為愛少時 所以更加要希望佢地過得更好

唉 個心穿左個窿
我仲好記得13年個兩場香港場
永遠是少女時代
지금은 앞으로도 영원히
我會永遠支持少女時代!!!
仲諗住仲有機會係港場見到,仲記得抽話下次帶埋其他成員過黎,點知

會唔會又俾人hack...
SM Ent denies SNSD is disbanding after news of Sooyoung, Tiffany & Seohyun not renewing contracts was released

SM states, they will discuss with the members and carefully decide SNSD's future activities.

https://twitter.com/theseoulstory/status/917391260779913216

會唔會又俾人hack...

係就HACK到FOLLOW埋SICA,可能大家仲開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞