[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!All Night Night Night!!!

1001 回覆
66 Like 34 Dislike
要死就死吧

Rehearsal

我的嘴唇很安全

留名
係IG LIVE呀~~~~ 允仲有comment

hyo sunny 仲同允視頻埋

岩岩睇到 好cute

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/29/223928_03db337b46408f774190110eab2c22cb.jpg[mg]
miss咗
hyo sunny 仲同允視頻埋

竟然仲live緊
竟然仲live緊

平時miss左,今日可以睇到
宿舍大到唔知對方係度
笑死
宿舍大到唔知對方係度
笑死

個IG LIVE超爆笑
宿舍大到唔知對方係度
笑死

幾個人平時真係完全宅喺房
想問下有無sone打戴緊baby g

心癢想買 唔知買邊款好
SOSIKNIGHT also gave out SNSD albums in Dongguk Univ and Hansung Univ too dayum XD

心癢想買 唔知買邊款好

心癢想買 唔知買邊款好

我見到你果隻啦 係咪最新代言果款

我走入過g shock, staff話原來已經無代言

心癢想買 唔知買邊款好

點會無 但你要搵簽名版就有d難道姐

心癢想買 唔知買邊款好

唔諗簽名版架喇
搵款岩心水就買 追星用

心癢想買 唔知買邊款好

唔諗簽名版架喇
搵款岩心水就買 追星用

咁易搵好多,cap低個款比店員望啦
Q:少女時代成員們現在在MBC電視劇非常的活躍,妳有什麼想法?同樣作為少女時代成員請說一句決心

秀英:在專輯製作時期或是活動時期會盡量避免去接其他作品,為了要避開那些時間,接作品的時間就變得相近了
選擇了好的作品結果三個人都在MBC播出,我覺得這是罕見的,前面兩個成員做得很好,我都有在看,因為非常有趣所以也有點負擔,但是我對我們的作品有信心。成員們各自都會給予很多應援,今天的服裝也是成員們選的,我們都努力的為彼此加油

cr.woonuh
宿舍大到唔知對方係度
笑死

幾個人平時真係完全宅喺房

抽 : 被子外的世界很危險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞