[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!All Night Night Night!!!

1001 回覆
66 Like 34 Dislike
好多人上水
希望個個都有好發展
相信佢哋之間嘅感情
問題係唔續sm係唔係就唔可以做少時 或者可以好似SS501咁?
一早覺得少時過到十年已經叫贏,從來無咁多人嘅女團可以稱霸歐亞,叫世人對韓國另眼相看,試問有幾多平凡人可以做到佢地一成嘅成就,有幾多所謂藝人踏過佢地踏過嘅舞台,我們只有一個少女時代,係9 人嘅少女時代,佢地留低嘅光輝,係烙印响我地心入面!改變左佢地國家,改變唔少人嘅人生!
佢地為夢想努力十年,現在有其他方向係我地樂意見到,支持佢地人生下一步,先係一位真正sone嘅想法!
雖然少時唔係我第一隊鍾意嘅女團 但係係我最鍾意嘅女團 就算你地各散東西都好 希望你地未來走得更加好 唔出現喺幕前嘅都更多啲ig可以知道下你地近況 唔係真係乜都唔知
其實佢地都攰啦 結婚既去結婚啦 做偶像都有個限期 其實我最想佢地個個都有個好歸宿 希望大家睇開啲
咁夜都咁熱鬧
永遠是少女時代
一切由西卡離團已經註定咗
Tae冇咗fany點得
其實佢地都攰啦 結婚既去結婚啦 做偶像都有個限期 其實我最想佢地個個都有個好歸宿 希望大家睇開啲

Agree, 不過嬲自己十周年無搏盡支持佢地,
可唔可以比多次機會我地SONE最後一次應援
佢哋有佢哋嘅目標去發展都係件好事
但可惜我仲未睇過全體嘅演唱會
雖然知道呢日始終會黎 但都係接受唔到
訓唔著...
完全接受唔到
又黎多次140930
Sone頂住啊
就算5人都要繼續支持
一定傷心難過架啦
一定要捱過去

勿忘初心
151617年其實都叫單飛不解散
我覺得咁樣好好
天真地以為之後都會咁既形式
唉,我都唔知可以講咩。。。
希望星期日啲記者唔好亂問sica問題
希望星期日啲記者唔好亂問sica問題

係喎,又咁敏感
呆咗訓係床 喊完又訓唔著 以為自己睇化哂但原來都仲係好在乎 一聽到light up the sky就勁想喊
希望$M 最尾做番次好人,比佢地最後合體
純FF: 可能$M就係用十周年同佢地DEAL合約,最尾都係傾唔埋欄
呆咗訓係床 喊完又訓唔著 以為自己睇化哂但原來都仲係好在乎 一聽到light up the sky就勁想喊

訓唔著x2...
累到想訓...但睇完新聞後唔想訓...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞