[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!All Night Night Night!!!

1001 回覆
66 Like 34 Dislike
我係咁呃自己 sm 係未確認
唉~
工都返唔到
好後悔中學時候冇去睇少時嘅concert
自sica走左之後少時都已經唔係果時既少時
而家同Kara其實無乜分別喇
咁講啊 有人合約完唔續都好正常 亦有人會留低
佢地既目的係想維持住少時呢個名
唔好抹殺留喺度既人既努力同意義
認真佢地都唔想少時少一個人
走咗既成員既呢段回憶同經歷係唔可能抹去
所以有咩決定都要支持
番工都無心機
幻想一下有告別演唱會
咁講啊 有人合約完唔續都好正常 亦有人會留低
佢地既目的係想維持住少時呢個名
唔好抹殺留喺度既人既努力同意義
認真佢地都唔想少時少一個人
走咗既成員既呢段回憶同經歷係唔可能抹去
所以有咩決定都要支持

正皮
生活不能自理
一諗到一次團體演唱會都無去過就好sad 唉 可唔可以快d討論完 公怖下之後既方向會點 好心急
一諗到一次團體演唱會都無去過就好sad 唉 可唔可以快d討論完 公怖下之後既方向會點 好心急

x2....淨係睇過泰妍solo con......
十年con
琴晚係發呆
今朝起身先有實感
訓醒開始loop into the new world到而家
琴晚係發呆
今朝起身先有實感

遲早都會有呢一日,但心情都係接受唔到

一起身望著個poster 乜都唔想做😭😭😭😭

一起身望著個poster 乜都唔想做😭😭😭😭

지금은 소녀시대
앞으로도 소녀시대
영원히 소녀시대

我見到張poster 對眼好熱,仲未睇過live,諗住下一次不惜一切咁去睇,好頭好尾,俾sone 有個完滿回憶,好嗎
805果陣...我估佢地已經知道短時間內會變成咁...
已成定局...唔知佢地八個係805以咩心情演出呢............
已成定局...唔知佢地八個係805以咩心情演出呢............

SUNNY對秀英講: "thank you for being SNSD"
返工冇心機做野

應該都係以最後一次既fm黎做架啦我諗...
真係為sone而演出,以美好回憶作完結
今日既心情就好似當年115完左之後咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞