[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!All Night Night Night!!!

1001 回覆
66 Like 34 Dislike

六月個陣知道太妍黎香港但唔知佢唱歌原來咁q勁
都唔知仲有無機會可以聽佢live

歡迎
希望有 我都只係聽咗一次

好多樂團/組合等極都唔來香港,但唔黎唔係最痛
錯過先係最痛

歡迎新飯 我都係新飯

玩野喎

我真係新飯

我知喇,你係sunny飯!!

shuuu
呢到受唔受新人架
我無聽開少時
但上個月第一次聽太妍覺得唔錯
後來有聽少少jessica同埋yoona
目前只係識太妍
好後悔唔早幾個月認識佢

超級歡迎 我都係飯左年幾架咋

咁你飯邊個
呢到係咪個個都飯太妍

快啲識埋其他幾個
呢到受唔受新人架
我無聽開少時
目前只係識太妍
好後悔唔早幾個月認識佢

咁你飯邊個
呢到係咪個個都飯太妍

快啲識埋其他幾個

有咩介紹
佢地係咪所有人都自己有出道?我見jessica, yoona都有自己既歌
我比較想聽個人solo
btw, 我剛剛發現左yoona識唱中文
呢到受唔受新人架
我無聽開少時
目前只係識太妍
好後悔唔早幾個月認識佢

咁你飯邊個
呢到係咪個個都飯太妍

快啲識埋其他幾個

有咩介紹
佢地係咪所有人都自己有出道?我見jessica, yoona都有自己既歌
我比較想聽個人solo

你指個人發展?
呢到受唔受新人架
我無聽開少時
目前只係識太妍
好後悔唔早幾個月認識佢

咁你飯邊個
呢到係咪個個都飯太妍

快啲識埋其他幾個

有咩介紹
我比較想聽個人solo

我本命tiffany 佢都有出solo
tiffany同泰妍好friend
佢2個加埋徐賢三個係小分隊TTS
建議你睇左8人團綜Channel SNSD
同3人小分隊團綜The TTS先
呢到受唔受新人架
我無聽開少時
目前只係識太妍
好後悔唔早幾個月認識佢

咁你飯邊個
呢到係咪個個都飯太妍

快啲識埋其他幾個

有咩介紹
我比較想聽個人solo

咩節目黎 玩遊戲?

有無tiffany d歌推薦~~
我想聽歌先,最近狂煲my voice, 返工放工都聽。太妍把聲真係癲架d編曲又係癲架
不過基本上呢我目前只係識分yoona同太妍,其他人我未認到
呢到受唔受新人架
我無聽開少時
目前只係識太妍
好後悔唔早幾個月認識佢

咁你飯邊個
呢到係咪個個都飯太妍

快啲識埋其他幾個

有咩介紹
我比較想聽個人solo

你指個人發展?

呢到受唔受新人架
我無聽開少時
目前只係識太妍
好後悔唔早幾個月認識佢

咁你飯邊個
呢到係咪個個都飯太妍

快啲識埋其他幾個

有咩介紹
我比較想聽個人solo

你指個人發展?

其實依加個個都個人發展緊架喇
seohyun同hyoyeon有單飛出album
sunny之前有musical同今年有同henry出single
yuri早排都有新劇(年頭好似)同撈下主持同綜藝
sooyoung主要拍劇多 而家上緊個套好似叫做飯的男人
jessica就離左團好耐 做緊自己嘅fashion brand同出左3隻專輯
大概係咁
呢到受唔受新人架
我無聽開少時
目前只係識太妍
好後悔唔早幾個月認識佢

咁你飯邊個
呢到係咪個個都飯太妍

快啲識埋其他幾個

有咩介紹
我比較想聽個人solo

你指個人發展?

sunny之前有musical同今年有同henry出single
jessica就離左團好耐 做緊自己嘅fashion brand同出左3隻專輯
大概係咁

如果你講佢地既SOLO歌...佢地8個連埋JESSICA都有...有D係SOLO~有D係OST
呢到受唔受新人架
我無聽開少時
目前只係識太妍
好後悔唔早幾個月認識佢

咁你飯邊個
呢到係咪個個都飯太妍

快啲識埋其他幾個

有咩介紹
我比較想聽個人solo

你指個人發展?

大概係咁

thx bro.
最近會聽多d jessica~
剛剛聽左fly

歡迎
希望有 我都只係聽咗一次

錯過先係最痛

歡迎新飯 我都係新飯

玩野喎

我真係新飯

唔知幾時有得睇hyo sunny套綜藝 等梗中字

https://mega.nz/#!BjYXWLqJ!hPXjDm1oBxZY3WNmjB35hDDyM3ybzBkZ5MnYnKs8pjA
已有中字
呢到受唔受新人架
我無聽開少時
目前只係識太妍
好後悔唔早幾個月認識佢

咁你飯邊個
呢到係咪個個都飯太妍

快啲識埋其他幾個

有咩介紹
我比較想聽個人solo

同意 睇埋團綜 會每一個都好中意 個個特色都唔同 某程度上我都係因為睇左佢地綜藝愛上
呢到受唔受新人架
我無聽開少時
目前只係識太妍
好後悔唔早幾個月認識佢

咁你飯邊個
呢到係咪個個都飯太妍

快啲識埋其他幾個

有咩介紹
我比較想聽個人solo

咩節目黎 玩遊戲?

我想聽歌先,最近狂煲my voice, 返工放工都聽。太妍把聲真係癲架d編曲又係癲架

Tiffany基本上係 I just wanna dance隻碟
利申:本命帕侑

錯過先係最痛

歡迎新飯 我都係新飯

玩野喎

我真係新飯

唔知幾時有得睇hyo sunny套綜藝 等梗中字

https://mega.nz/#!BjYXWLqJ!hPXjDm1oBxZY3WNmjB35hDDyM3ybzBkZ5MnYnKs8pjA
已有中字

岩岩睇完 原來下個禮拜先到hyo sunny主場
演唱會firm左未?
呢到受唔受新人架
我無聽開少時
目前只係識太妍
好後悔唔早幾個月認識佢

咁你飯邊個
呢到係咪個個都飯太妍

快啲識埋其他幾個

有咩介紹
我比較想聽個人solo

咩節目黎 玩遊戲?

Tiffany基本上係 I just wanna dance隻碟
利申:本命帕侑

thx bro.
我都係新飯
7月頭去完韓國先開始留意太妍
如果早一個月留意佢就唔會錯過香港個演唱會

有人同我一樣
呢到受唔受新人架
我無聽開少時
目前只係識太妍
好後悔唔早幾個月認識佢

咁你飯邊個
呢到係咪個個都飯太妍

快啲識埋其他幾個

有咩介紹
我比較想聽個人solo

同意 睇埋團綜 會每一個都好中意 個個特色都唔同 某程度上我都係因為睇左佢地綜藝愛上

睇依啲就會好快認得哂人 特別係孝淵秀英yuri
我都係最近先睇多返佢地
7年前有聽過下 之後好耐無返黎
而家已經好後悔
好中意Into the new World
聽親都想喊咁
我都係最近先睇多返佢地
7年前有聽過下 之後好耐無返黎
而家已經好後悔
好中意Into the new World
聽親都想喊咁

ballad版

我都係新飯
7月頭去完韓國先開始留意太妍
如果早一個月留意佢就唔會錯過香港個演唱會

有人同我一樣

話說去唔到演唱會想買返六月既周邊係咪無可能
抽俾ginger玩到氹氹轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞