[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!All Night Night Night!!!

1001 回覆
66 Like 34 Dislike
水蛇抽是這樣吃零食的!!

水蛇抽是這樣吃零食的!!

柔軟到
又有taengoo tv

好想睇完整版

onstyle

唔會啦,出過咁多次片,都唔見有onstyle既logo

好想睇完整版

onstyle

唔會啦,出過咁多次片,都唔見有onstyle既logo

唔係onstyle既話唔通係sky既泰妍所愛的歐洲?

好想睇完整版

onstyle

嗚呀好期待呀

有綜藝意味又有新碟

勤奮的抽 有新碟就好喇
2017 Korea Drama Awards Nominee :

Top Excellence Award-Actress: Yoona (The King In Love)
Best New Actress: Seohyun (Bad Thief Good Thief)
2017 Korea Drama Awards Nominee :

Top Excellence Award-Actress: Yoona (The King In Love)
Best New Actress: Seohyun (Bad Thief Good Thief)

好威水

個微博直播係咁話 加載失敗
嘩 中文程度真係世界級
聽講讀寫完全冇問題
d留言去得咁快都睇到
唱楊丞琳首雨愛好聽到不得了
頂唔記得咁
頂唔記得咗
嘩 中文程度真係世界級
聽講讀寫完全冇問題
d留言去得咁快都睇到

佢普通話應該講得好過我
抽抽又唱歌
好聽到暈
允允

沇西卡

有無人買左ty persona photobook 會係邊到買
有無人買左ty persona photobook 會係邊到買

我係信和 skymusic到訂

之前呢度唔係有人開團咩?
禮拜六清倉大特賣 各位SONE可以去睇下

[Sosius 交收 & 清貨活動]
Sosius 將會再次安排本周六進行第三次交收,詳情如下:
日期︰2017年9月30日 (星期六)
時間︰14:00-15:00
地點︰旺角家樂坊旁花園
交收物品包括︰
1) Holiday 專輯
2) Phantasia Bluray
3) 舊海報,歡迎大家前來揀選 (數量不多,價錢隨意,例子請參考附圖)
4) 舊專輯 (數量不多,價錢隨意)
5) Sosius 1st & last photobook (價錢隨意)

由於 Sosius 現時用作存放貨物用的倉庫即將易手,因此我們決定逐步將歷年積存的物品清理。請各位踴躍前來文收/選購各項物品 (沒有參與過 Sosius 活動的朋友亦歡迎)。

如果有任何有關交收的問題,請發電郵到: we.are.sosius@gmail.com 與我們聯絡。
「演唱會企劃過程中有太妍提出的點子嗎?」

「整體框架由我來定下,細部的部分太妍也一起提出了意見。歌單也是一樣,她提案說想唱〈희재〉,把〈11:11〉跟〈Why〉編在一起也是太妍的點子,想成為與眾不同、有趣的表演,所以大膽地配置在安可前的最後一首。
(接下推)
還有一個印象深刻的是,一起裝飾了〈U R〉表演的飯們的照片。
其實我是想在〈Curtain Call〉表演的時候呈現飯們的照片。但是太妍提出了在開場表演展示的話,覺得會很棒的意見,結果便是在開場表演時站在飯們中間的太妍。
除此之外,短版上衣加直條紋寬褲的造型,和VCR中呈現的異色瞳變色片,也是太妍提供的點子。」
photobook d相好靚喎
過往的可愛圓抽

現在的霸氣宅抽

咁就3年...
好滾動...真係等到my funny valentine
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞