[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!All Night Night Night!!!

1001 回覆
66 Like 34 Dislike
小賢
希望唔好好似西卡咁形同陌路
搵人同我講佢地3個會返轉頭續約,可以嗎??

預左少時唔會年年cb, 我只係希望佢地間唔中開下concert就心足。

估唔到秀英會走,佢寫得出sailing, 我估佢會一直同少時行落去嫁....
忙內真係估唔到呀
童年回憶
繼續支持抽
而 S.M. Ent. 則表示:「少女時代對 S.M. Ent. 與粉絲而言都是很珍貴的團體,成員們並沒有考慮解散。不過,因為有部分成員的合約期滿,所以少女時代未來的活動方向,需要與成員們慎重討論之後才能決定。」

原文網址: http://kpopn.niusnews.com/=K3gpf105 © Kpopn kpopn.niusnews.com

Sm 好似未firm

佢地三個既IG都remove左GirlsGeneration

允ig 都無啦 咁唔通佢都退出咩
利申:我已經好努力接受事實
仲未睇到齊人嘅concert

same

same

SAME

9人演唱會睇過2次

本身我仲等緊之後會有機會睇多次佢地8人演唱會
仲未睇到齊人嘅concert

same

same

SAME

9人演唱會睇過2次

本身我仲等緊之後會有機會睇多次佢地8人演唱會

+1
秀英會唔會因為結婚 所以唔續
小賢同FANY應該係最有事業野心果兩個,小賢又成日話SM推哂佢D戲
之前睇舞臺認哥HT3發現秀英有時會眼濕濕
原來係每次都而最後一個嘅心態去演出
秀英會唔會因為結婚 所以唔續

應該係
自從9-1之後 無再唱過Complete

有時候 有時候
我會相信一切有盡頭
相聚離開 都有時候
沒有甚麼會永垂不朽

努力接受現實中 希望佢地依然咁fd 雖然都真係預左 始終都10年 已經好勁 但難免會sad 希望佢地真係做到自己想做既野 繼續多d有活動有作品比我地睇啦 就算佢地要結婚 我都會好開心咁祝福佢地架 永遠是少女時代!
You make my life complete
祝福佢地
唔續約的確可惜,但尊重佢地嘅決定

我相信一定會再有完全體出現嘅一日
ONIONTAKER被圍剿...前幾日仲話SONE DON'T WORRY
10年啦 青春都比哂少時
各自安好
比啲時間我冷靜下...係咪發緊夢
心情好沉重, 同失戀差唔多... 點解會咁
明明영원히 소녀시대
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞