[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!All Night Night Night!!!

1001 回覆
66 Like 34 Dislike
作為sone雖然有好多遺憾 但既然愛少時 就要為少女們送上祝福 唔可以自私 佢地已經貢獻左10年既青春 希望佢地每一個都可以係各自既領域發光發亮

永遠是少女時代
如果十周年搞得好好睇睇,整多個巡迴演唱會,我諗心情無咁sad ...sm呢間公司

真心問堆OT5係咩玩法
你話好似sica咁粒聲唔出就走左去就話姐
sooyoung fany hyun 三個都係少時十年一齊經歷高低起跌
而家人各有志,有新既人生規劃唔續垃圾公司有咩問題
唔該個堆OT5唔好再叫自己做sone,真係好噁心
會唔會有首station最後8人
會唔會有首station最後8人

0805已經係
Sailing into the night
就算在漆黑的黑暗中
我們也要相約永遠
Again and again and again

隨著歲月流逝
就算記憶變得模糊 也會一直遵守
那一年 夏天的約定
O咩T咩5姐......
805果陣...我估佢地已經知道短時間內會變成咁...
已成定局...唔知佢地八個係805以咩心情演出呢............

SUNNY對秀英講: "thank you for being SNSD"

805係指咩
已成定局...唔知佢地八個係805以咩心情演出呢............

SUNNY對秀英講: "thank you for being SNSD"

805係指咩

8月5號果個FAN MEETING

https://youtu.be/hLMetS3EqmE

805係指咩

難怪佢地幾隻喊到咁犀利啦

805係指咩

琴日出咗成日街今日先follow返
10週年回歸sm嘅冷處理已經有哂心理準備
無論結果係點 係之後嘅日子會繼續分別支持佢地 始終呢個係佢地嘅選擇 idol嘅標籤對佢地都可能係一種負擔
而家諗返persona嘅時侯2nd encore太妍同我地講有啲野要返韓國同成員商量 而家諗返應該就係講緊續約

係呢7年期間 投票送過佢地上台攞大賞 睇過9人concert 十週年嘅時侯係Olympic hall門口同過佢地一齊嗌應援口號 無憾了

영원히 소녀시대
bobo原來並不是最困難的強心臟考驗

點解佢哋要背叛少時 冇sm佢哋什麼都不是
點解佢哋要背叛少時 冇sm佢哋什麼都不是

你個名

805係指咩

同佢地一齊喊

小太陽又係呢個樣
公司可唔可以搞返些小活動,等八個人可以一齊

我覺得佢地8個就到時間一定想搞活動 真真正正同大家道個別又好 做乜都好 佢地應該都無問題 問題係SM會唔會小氣姐

我覺得佢地8個就到時間一定想搞活動 真真正正同大家道個別又好 做乜都好 佢地應該都無問題 問題係SM會唔會小氣

呢個真係最最最驚......
冇心機做野...個腦不斷地 loop

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 소녀시대 사랑해!

我覺得佢地8個就到時間一定想搞活動 真真正正同大家道個別又好 做乜都好 佢地應該都無問題 問題係SM會唔會小氣姐

SM一定唔會囉
10周年都搞成咁,唔會有期望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞