[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!All Night Night Night!!!

1001 回覆
66 Like 34 Dislike
公司可唔可以搞返些小活動,等八個人可以一齊

我覺得佢地8個就到時間一定想搞活動 真真正正同大家道個別又好 做乜都好 佢地應該都無問題 問題係SM會唔會小氣姐

Sm 出名小氣
Sm 點會俾已經確定左唔續約既成員想再用少時個名搞多次活動
佢地對上個隻 phantasia in seoul買左都未有時間睇
唔敢睇
佢地對上個隻 phantasia in seoul買左都未有時間睇
唔敢睇

講開演唱會就想喊......
唔敢睇

講開演唱會就想喊......

同14年一樣,呢幾日有佢地既戲同綜藝都唔敢睇住

我覺得佢地8個就到時間一定想搞活動 真真正正同大家道個別又好 做乜都好 佢地應該都無問題 問題係SM會唔會小氣姐

Sm 出名小氣

回應講到明 唔係解散少時 仲會討論之後去向 我仲懷有希望架 或者sm對少時放寬呢畢竟都黎到十年 大家都和平咁分開 可能會無咁小氣掛 係咪諗得太樂觀
5個人無謂再拎住個名啦
情願完美解散仲好

Sm 出名小氣

回應講到明 唔係解散少時 仲會討論之後去向 我仲懷有希望架 或者sm對少時放寬呢畢竟都黎到十年 大家都和平咁分開 可能會無咁小氣掛 係咪諗得太樂觀

Sm唔似咁好人喎
睇下sica仲俾佢封殺緊

睇返見到之前呢張相

Sm 出名小氣

Sm唔似咁好人喎

歌都無得打
聽緊喜帖街,感覺更加悲傷...
混混噩噩的一天完了

Sm 出名小氣

Sm唔似咁好人喎

sica情況唔同喎
相信佢地三個都好難做出呢個決定
作為sone一定會有啲唔捨得
但佢地都堅持咗10年 所有青春奉獻晒比少時
咦家做返自己想做既野 都好公平
希望佢地好似水晶男孩咁
10幾年後會搞返個演唱會 出返首歌
各自安好
雖然想咦家就有con
希望唔係end 係and
現在 以後 永遠! sone都會支持佢地
今日成日都冇心機,做乜都諗到佢地,聽到beepbeep呢啲快歌都眼濕濕
今日成日都冇心機,做乜都諗到佢地,聽到beepbeep呢啲快歌都眼濕濕

我成日就係度諗,佢地究竟用咩心態cb, 點解咁勁goodbye stage 都無爆喊??佢地真係好專業

我成日就係度諗,佢地究竟用咩心態cb, 點解咁勁goodbye stage 都無爆喊??佢地真係好專業

佢地都未必知邊場先係GB,SM無啦啦縮短

或者對佢地黎講仲未係goodbye stage呢 就算只係名義上 但都叫做未解散 我會咁諗 唔知今次呢件事 佢地會消失係ig幾耐先出現
好想SM出個詳盡啲嘅文 而家連佢地究竟會五人活動 定係keep住少時係八個等活動都未知

或者對佢地黎講仲未係goodbye stage呢 就算只係名義上 但都叫做未解散 我會咁諗 唔知今次呢件事 佢地會消失係ig幾耐先出現

好大可能係8人goodbye....如果0805已經講到咁,holiday 就係最後8人主打啦,同埋sm 都有公佈13號最後專輯活動

佢地都未必知邊場先係GB,SM無啦啦縮短

都係
聽itnw會想喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞