[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!All Night Night Night!!!

1001 回覆
66 Like 34 Dislike
呢一日始終都會嚟嘅
努力接受現實中 希望佢地依然咁fd 雖然都真係預左 始終都10年 已經好勁 但難免會sad 希望佢地真係做到自己想做既野 繼續多d有活動有作品比我地睇啦 就算佢地要結婚 我都會好開心咁祝福佢地架 永遠是少女時代!

由西卡走個日已經預計到會解散既一日
希望九人都可以各自追夢
永遠是少女時代!!
心情好沉重, 同失戀差唔多... 點解會咁
明明영원히 소녀시대

當年2ne1 disband 一樣心情
連最後一次全體Concert都無?
sm用少時呃多我一次錢好冇
我知一個組合好難捱到10年...

但至少開final concert 將最後一次promotion搞得好好睇睇 而唔係3日就完promotion 仲要出勁少cd比人買
完了 真係完了
搵人同我講佢地3個會返轉頭續約,可以嗎??

預左少時唔會年年cb, 我只係希望佢地間唔中開下concert就心足。

估唔到秀英會走,佢寫得出sailing, 我估佢會一直同少時行落去嫁....

冇得講真係

fany紋埋身添喇
呢刻 我係到諗 唔知佢地會唔會各自可以分享下佢地既感受 好想聽到佢地對呢件事既回應 同時又會諗 剩低5個 到底會一齊出碟 定其實都係各自活動
有少少精神分裂既狀態 一邊好sad好崩潰 另一邊說服自己開心地接受佢地決定

但至少開final concert 將最後一次promotion搞得好好睇睇 而唔係3日就完promotion 仲要出勁少cd比人買

係lo 起碼搞過巡回世界既final concert la
Stay little Valetine, Stay

我都覺

d男人入伍前都世巡一次先喇

sm好心快d黎割我地腎
忙內 秀英 fany的決定尊重就好了
永遠相信她們的友情
作為sone 能陪伴好們一直走就足夠
snsd forever
Taeny forever
Each day is Valentine's day
please take my money please take my money please take my money please take my money
如果有final concert 幾$我都去
好想可以俾sm用少時昆多次con錢
原來比sm 搞到我破產係件幸福事
呢兩年睇咁多團解散有人離團都會好感慨 但原來到自己本命既時候真係好傷心
太妍明明話帶佢哋嚟香港
點知...
我仲等緊少時演唱會
好後悔咁遲鍾意佢地
希望sm開返一次最後演唱會俾sone
kpop已完
太妍明明話帶佢哋嚟香港
點知...
我仲等緊少時演唱會
好後悔咁遲鍾意佢地
希望sm開返一次最後演唱會俾sone

係lo 太妍有講過 sm唔做嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞