[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!All Night Night Night!!!

1001 回覆
66 Like 34 Dislike
點解新POST 仲係LION HEART 個封面同D圖

喺公司開post唔方便整咁多野,sor

辛苦哂
永遠是少女時代!!
永遠是少女時代

sone打你個名點黎

以前fany有個站叫Hii家小屋
人稱海家
係我入坑關注既第一個站
話說岩岩睇到after school 有人影結婚相 其他成員一齊同佢著到好靚咁影 唔覺意又ff左少時第時一齊影一定會好靚 諗起都感動到喊
話說岩岩睇到after school 有人影結婚相 其他成員一齊同佢著到好靚咁影 唔覺意又ff左少時第時一齊影一定會好靚 諗起都感動到喊

新娘姊妹都咁靚

回顧下10周年繼續推
以前中學冇錢睇con 畢左業即刻揾錢 就係為左睇場大隊con 而家year2 之前14 BofB冇睇最後一場9人 之後應承過自己一定要睇8人 點知4巡唔黎 1516去左mama 今年泰妍開2場睇足2場 仲等緊5巡 我仲想再睇多好多次taeny現場放閃光彈 唉

冇睇到四巡是否遺憾

早知4巡唔黎 飛台灣睇好過

唔知今年mama有無人會黎呢

本身諗住佢地今年mama有獎拎 錢都儲埋 買黃牛都陪佢地拎 如果佢地今年是但一個黎我都一定去
繼續推呀

真係好中意呢張 好想要件袍呀 同時會諗 點解個陣唔黎香港架

真係好中意呢張 好想要件袍呀 同時會諗 點解個陣唔黎香港架

身高高下立見

好中意舞台下既佢地
永遠是少女時代!!

背影系列繼續推
Tiffany’s brother, Leo: "If the fandom is strong, I see the possibilities of them working together even if they are in different agencies"

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞