[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!All Night Night Night!!!

1001 回覆
66 Like 34 Dislike
YOU + ME = COMPLETE
相信佢地之前已經知道 但見佢地都有去hyo 生日p ig又成日有互動 所以佢地都真心尊重大家決定 都繼續應援對方 姐姐們友誼不變 sone身分都一樣不變 呢排拍劇既拍劇 綜藝既綜藝 都希望其他人快d有活動有消息啦 特別fany 唔知之後佢去向係想點樣
thanks for 10 years of memories
永遠是少女時代!
是我不曾後悔的青春

繼續返去喊
我想down返晒香港場d圖... 有冇sone打比個打包

唱歌舞台大部分時間都得返抽一個了...
決定今晚loop into the new world訓教
決定今晚loop into the new world訓教

韓國個面會唔會又上melon chart
我想down返晒香港場d圖... 有冇sone打比個打包

唱歌舞台大部分時間都得返抽一個了...

岩岩都諗到 好似得返抽主力唱歌..... 睇黎都係各自活動多
7年了⋯

現在是少女時代 以後也會是少女時代

多謝曾經帶過俾我地嘅歡樂

西卡走左之後已經冇乜感覺

祝9隻可以繼續過好每一天就足夠了
唯一一個咁鍾意嘅團⋯⋯
眼淚忍唔住係咁流係咁流
雖然本命係抽,但9個到8個已經唔同左,而家仲要得返一個

如果之後可以兩三個一齊上下綜藝合體都好
呢刻唔續約唔代表以後唔再簽返…
而且講咗不解散,可能以後3個或者4個會再簽約再組少時呢
我真係好想喊
由gee開始入坑
仲記得第一次坐係電腦前面等genie既音源
港場

太多太多

雖然都心知會有呢一日 但真係太突然
其實諗諗下,秀英結完婚都唔知會唔會再出黎做戲
咩都有完既時候
其實諗諗下,秀英結完婚都唔知會唔會再出黎做戲

大把人妻生埋仔都拍緊啦,演員條路長咁多
對唔住 十週年冇送一位比你地

sm正仆街
sm正仆街
sm正仆街

不要再說了
如果將來有機會5人出黎唱番8人少時既歌,個台會好空虛 感覺好似差左啲野咁,而且一走就兩個主唱,點補番大家既part
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞