[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!All Night Night Night!!!

1001 回覆
66 Like 34 Dislike

維基百科永遠是對的 believe 😭

維基百科永遠是對的 believe 😭

咁快改返
Changhwan "John" Yoo‏ @oniontaker 1h1 hour ago
More Changhwan "John" Yoo Retweeted Josecitox
Talks are genuinely still ongoing about a agency-collaborative SNSD.

希望真係行到神話條路

夾錢開公司?

好似變左聯合國咁,成員各自唔同公司,但會合體

做到就真係好喇

但sica係咪都唔會合體?
sm咁趕盡殺絕

宜家既"talk"肯定冇佢份啦

有咩方法可以令佢都喺討論範圍
btw有無人睇西卡con呀
帶定頭盔 有人分析點解忙內會同SM解約,僅供參考。長文慎入。

睇完就覺得忙內解約未必係壞事

https://instagram.com/p/BaG0hTGHn75/

泰妍bb

我 想問有無啲咩應援

我 想問有無啲咩應援

我會去,但未買飛,本身諗住今個星期開開心心等睇sica,點知
希望幾年後齊人,再開返個巡迴演唱會
想係gmarket買翻holiday同all night兩款 但我想問係咪一定要隨機冇得揀要邊隻?
https://youtu.be/UyQ6X5-Ctq4

咁啱就係佢地三個
由台灣一巡到上年都未miss過佢地既演唱會,第一次見到佢地,一個大男人竟然會感動到有馬尿,叫到失聲。雖然預左有呢日,但都係好唔捨得。而家只能夠講一句…永遠是少女時代!
無論日後路怎麼走 彼此老友角色似舊
新飯表示好後悔今年9月先追佢地
以前無咩留意
估唔到起點係如此接近終結
有無人仲未接受到
以前無咩留意

一個月時間...... 多d睇返以前綜藝同舞台 睇返d演唱會啦
以前無咩留意

有無人仲未接受到

好後悔上年無去台灣睇,後悔無親身應援過....點解秦國有兩場香港乜都無.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞