[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!All Night Night Night!!!

1001 回覆
66 Like 34 Dislike
其實佢地都攰啦 結婚既去結婚啦 做偶像都有個限期 其實我最想佢地個個都有個好歸宿 希望大家睇開啲

Agree, 不過嬲自己十周年無搏盡支持佢地,
可唔可以比多次機會我地SONE最後一次應援

唔離開就好似一直困住自己既生活咁,所以繼續支持
sm真係,咁起碼開埋最後一次concert

有時真係羡慕啲vip,可能九人真係太難經營
見有人話叫西卡簽左佢地三個
見有人話叫西卡簽左佢地三個

笑左,橫掂做左初一,做埋十五同$M打對台
...
好後悔冇去到fm
一個時代嘅終結
可能大家都要move on
但我都正係想回味下啲舊團
連最後一次全體Concert都無?

咪係
回想返好多過往即回憶,i need a time machine
連最後一次全體Concert都無?

咪係

805真係最後一次
805個陣仲話等con啦 一定容易啲買飛
依家想買都冇得買
一個時代嘅終結
可能大家都要move on
但我都正係想回味下啲舊團

我頭先都係咁loop佢地啲舊歌

多謝佢地陪左我咁耐
佢地啲歌 由我仲係中四到
陪到而家廿中
原來真係已經過左好耐
都唔知以後仲見唔見到佢地一齊
kara 2ne1 sistar wondergirls 4minute raimbow...而家到少時
kara 2ne1 sistar wondergirls 4minute raimbow...而家到少時

我真係諗都無諗過會到我地
雖然知道佢地唔會再有齊9人/8人既活動,都係時候作不同既發展,但係都唔想講到到解散既層面

我真係諗都無諗過會到我地

我本來以為佢地大部分會簽
之後幾年出一次歌 搞下活動就算
冇諗過搞成咁⋯⋯
永遠是少女時代
唉。。。。。。。
一路等待緊四巡 五巡來香港。。。
永遠是少女時代

以後是少女時代
唉見到應援口號都傷心
勾手指的約定,沒了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞