[i/A]king's raid 王之襲擊

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
ACC LV點升
一場先得個1.X%

已加,我ID:湯丸
ACC LV點升
一場先得個1.X%

唔洗刻意升,我玩咗成個月都喺得19 LV
日任同週任記得做
每日1:00 am 重置
課金買左Jane,諗住過幾日有三星卷換烏鴉

買JANE要幾錢

課金買Jane

我充左大約兩百幾姐,佢啲禮包送好多鑽

會唔會買埋SKIN,泳裝同校服都幾好J

我想齊英先

英其實酒館20日至少有一隻,唔洗咁急齊
因為齊咗你都要諗升邊隻,倒不如諗好點配將所有資料放晒落4隻度仲好

講錯,唔係齊英,係齊一隊先
我既設想係,JANE ,MARIA,MIRURU,FREY

咁都好D,但我個人建議唔好混合物魔隊
喺組嘅就物攻還物攻,魔攻還魔攻
好似JANE咁佢喺魔攻坦,佢二技Engrave a mark on every enemy for 30 seconds and constantly deal ??? M.DMG. The enemy receives 25% more M.DMG when afflicted by this mark.

所以如果用JANE但用混傷隊會少25%傷害
不過我都喺建議啫,巴打想組嘅可能會有另一片天

巴打有道理,咁MIRURU都係換AISHA

其實我覺得各有各好

喺嘅,但老手個個都話無課就用住一隊全魔/物攻隊先,無謂博

加左
上UTUBE望下 你一個人控4隻角
屌 搞唔到美國app store account 搞好哂一係就 We've run into problem 一係就話For assistance, Please XXX 搞唔撚掂dklm
上UTUBE望下 你一個人控4隻角

出技
屌 搞唔到美國app store account 搞好哂一係就 We've run into problem 一係就話For assistance, Please XXX 搞唔撚掂dklm

上面巴打貼條link成功咗,試咗未
有Jane係唔係可以換走送果隻2星坦?

當然啦,勁咁多

當然啦,勁咁多

咁一開波隻火法+補師+jane+2星卷換既弓女都ok?

我朝早試個陣無事

加左

我加晒上面咁多位
ID : Metabolism
悶到刷裝升黃裝

當然啦,勁咁多

咁一開波隻火法+補師+jane+2星卷換既弓女都ok?

火法如果有得換就要換
弓女可以放晒落去做住過渡期嘅主力
補師可以繼續用啦
記住升要升主力先
悶到刷裝升黃裝

我朝早試個陣無事

都係唔得...算了

我朝早試個陣無事

都係唔得...算了

試下聽日再黎 唔得再算啦

我朝早試個陣無事

都係唔得...算了

我幫巴打開緊,留tg
已經幫大家開左美國IOS AC
有意留TG
上面所有id都add咗
Id: IFucU
已經幫大家開左美國IOS AC
有意留TG

巴打好有心
幫推
點樣有多D石 新人玩左陣 4隻1星
Hero 全部要買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞