[i/A]king's raid 王之襲擊

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有冇巴打借ios ac download

https://hkappschannel.com/2016/09/05/2016-17-create-new-itunes-id-us/
岩岩見到個post覺得好似唔錯所以我都特登去左開 係得左既

個台仔公會有位啦
爸打有冇諗過我地自己開公會?
每隻英有四招技,三主動一被動
升技能要靠每日打技能書塔,每日5次,有E、N、H三個難度

有時打王打主線AUTO過唔到,手動就有機會過到
靠4隻英嘅配搭,坦放CC、補放盾/無敵,打手都有CC/BUFF技
所以有無限可能性

NPC都設計得幾靚,最近可以收埋隻NPC(MAY)做英,但我唔識點搞

個台仔公會有位啦

如果未夠人開公會我諗公會王都打唔到 (雖然我依家都打唔到 )
多D人玩先開都未遲,當然巴打可以開
好似唔錯,留名今晚返屋企down黎試
有興趣嘅巴絲們可以睇下依個論壇
http://bbs.ngacn.cc/thread.php?fid=557

入面會講下邊隻英OP,邊隻英依家BUFF / NERF

歡迎

真心歡迎
隻game係玩老屎忽同比時間
人強馬壯之後屌打asia服
個台仔公會有位啦

如果未夠人開公會我諗公會王都打唔到 (雖然我依家都打唔到 )
多D人玩先開都未遲,當然巴打可以開

決定了
開到post2就開公會
唔理係咪得我地幾條友推
轉自:http://bbs.ngacn.cc/read.php?tid=12287894

[維護更新] 8月25日維護更新內容

新英雄

茹雅的審判者 里卡多

職業: 騎士
專武: 審判之光 特奧里亞--除自己之外的隊友受到傷害時10%機率對其生成攻擊力320%的保護膜並持續10s. CD10s
崩壞 -- 攻擊前方敵人造成物理傷害並擊倒3s
(特性1: 傷害+10% / 特性2: 傷害+15% / 特性3: 施展中免疫狀態異常)
神之保護 -- 對自身周圍敵人造成物理傷害並增加自己身魔法防禦10s, 同時替隊友承受80%魔法傷害
(特性1: 防禦增加量+10% / 特性2: 防禦增加量+15% / 特性3: 10s內每秒恢復1%體力)
神之審判-- 對直線範圍內目標造成3次物理傷害, 前2次攻擊造成4s擊暈效果, 第3次攻擊範圍提高20%並造成4s擊暈效果. 每次攻擊有50%概率驅散對方增益效果
(特性1: 傷害+10% / 特性2: 傷害+15% / 特性3: 施展中格擋所有攻擊)
神之祝福 -- 除自己之外的隊友受到魔法傷害時增加其魔法防禦5s, 最多疊加5層
(特性1: 防禦增加量+10% / 特性2: 防禦增加量+15% / 特性3: 持續時間增加2s)

朱紅色高貴血統 露莎

職業: 法師
專武: 赤光支配者 多米尼西亞--每10秒對所有敵人造成40%攻擊力的傷害並有20%機率附加<血咒>, 目標為1人時傷害加倍
血之球體 -- 消耗10%當前體力, 攻擊目標造成魔法傷害並附加15s<血咒>, 並恢復<血咒>造成傷害30%的體力. <血咒>可疊加10層
(特性1: 傷害+10% / 特性2: 傷害+15% / 特性3: 傷害+25%)
血之地帶-- 消耗20%當前體力, 對目標造成魔法傷害並使其周圍變為血之地帶10s, 血之地帶上的敵人受到30%魔法易傷並每0.5s受到傷害, 每層<血咒>增加10%傷害. 對<血咒>5層以上的敵人造成雙倍魔法易傷
(特性1: 傷害+10% / 特性2: 傷害+15% / 特性3: 傷害+25%)
血之香艷 -- 消耗10%當前體力, 攻擊直線範圍內的敵人造成傷害, 目標每層<血咒>增加10%傷害, 目標每層<血咒>恢復自身2%體力
血之支配者 -- 自身體力低於50%時恢復力增加30%, 攻擊<血咒>狀態的敵人傷害增加

鋼鐵侍從 普莉詩拉

職業: 戰士
專武: 暴風之舞 艾克西露絲--技能要害攻擊和暴風之舞每擊中1人, 對應技能CD減少1s並增加自身50攻擊速度5s, 最高疊加10層
要害攻擊 -- 攻擊自身前方範圍內敵人造成物理傷害並擊暈1s, 此技能必定暴擊
協攻 -- 自身和攻擊力最高的隊友進入協攻狀態, 此狀態下增加與普莉詩拉攻擊力15%+x等量的攻擊力
(特性1: 攻擊增加量+10% / 特性2: 攻擊增加量+15% / 特性3: 攻擊增加量+25%)
暴風之舞 -- 攻擊自身周圍的敵人造成物理傷害並拉向自身, 若自身處於協攻狀態則對目標附加10s所有傷害易傷20%
武器熟練 -- 增加自身攻擊力和防禦貫通
(特性1: 攻擊增加量+10% / 特性2: 攻擊增加量+15% / 特性3: 暴擊傷害量+45%)

夢想成為大富豪 梅伊

職業: 祭司
專武: 香氣籃箱 埃特利亞--發動技能4的同時發動技能1的效果並減少所有技能CD10%
隨便挑! -- 增加隨機4名隊友的攻擊力並對其附加暴擊/攻擊速度/MP即回之中隨機一項, 效果可疊加5層
(特性1: 攻擊增加量+10% / 特性2: 攻擊增加量+15% / 特性3: 攻擊增加量+25%)
加油! -- 恢復所有隊友體力並在10s內每秒恢復1%體力, 有10%概率恢復量翻倍
(特性1: 恢復量+10% / 特性2: 恢復量+15% / 特性3: 恢復量+25%)
不賣給你! -- 對隨機3個目標造成範圍傷害並擊暈4s, 10%機率範圍與傷害翻倍
接著! -- 每15s對隨機4名敵人造成傷害並對其附加 持續傷害10s / 擊暈2s / 冰凍 5s 之中隨機一項
新增內容
- 開放第七章
- 英雄等級上限開放至80級
- 英雄3,4,5超越與部分平衡調整
- 開放NPC招募系統與"梅伊"
- 裝備升階系統
- 韓國聲優配音
- 專武分解及合成系統

其他
- 英雄普通攻擊傷害增強約2倍
- 隊伍等級上限擴張為200級
- 追加了金幣消耗, 鑽石消耗成就, 世界BOSS累計傷害成就
- UI改善
- BUG修復

活動內容
第七章事先預約活動
預約截止時間: 8月24日 23:59 (參考各服務器時間)
活動內容: [參考此帖]
* 7日登陸獎勵將在9月最後一周維護後消失
* 擁有所有校園風服裝的玩家將補償2100鑽
* 5星英雄選擇券只能獲得5月31日為止開放的英雄(蛋妹, 尼克斯)

回歸送禮
活動時間: 8月25日維護結束後~
活動內容: 未登錄超過15天 可獲得回歸獎勵
活動獎勵:
第一天- 所有碎片 x50
第二天- 金幣 x100W
第三天- 雙倍經驗券 x1
第四天- 雙倍金幣券 x1
第五天- 無限之石 x1
* 14日後登陸獎勵將消失

新英雄禮包
販賣時間: 8月25日維護結束後 ~ 8月30日 23:59 (參考各服務器時間)

新禮包三種
販賣時間: 8月25日維護結束後 ~ 常駐

淨化之屋打折
活動時間: 8月25日維護結束後 ~ 8月30日 23:59 (參考各服務器時間)
活動內容: 淨化英雄費用5折

裝備覺醒打折
活動時間: 8月25日維護結束後 ~ 8月30日 23:59 (參考各服務器時間)
活動內容: 裝備升星費用5折

梅伊的限時特別商店
活動內容: 梅伊商店內將販售不曾販售的道具包括商城道具

鑽石抽概率UP
活動內容: 新英雄鑽石10連抽專武與遺物獲得率x2

新英雄超越達成獎勵
活動內容: 此次新增的4名新英雄超越到相應階段即可獲得獎勵
- 1超越: 最高級經驗藥水 x30
- 2超越: 最高級經驗藥水 x60
- 3超越: 7種材料各 x50
- 4超越: 7種材料各 x100
- 5超越: 無限之石 x1, 金幣 300W

* 獎勵可以累計獲得, 如達到5超越則獲得所有獎勵
* 每名新英雄都可獲得一次獎勵, 即最多獲得4次
* 獎勵將在9月維護時統一發放

下週更新計劃
- 15種新服裝
- BUG修復
- 其他
新個隻補好勁
最難打係啲升星素材
Downloading
Downloading

一開始你download緊個首歌好好聽
有冇英文 睇唔明泡文
有冇英文 睇唔明泡文

有呀,佢有英文揀架
點樣睇自己係咩SER?我係QOO度DL
如果要將隻英升星,要先升主力先,唔好升坦

用完Facebook/Google+ 註冊之後,睇右下角

我係ASIA,巴打們通常係咩SER

我係ASIA,巴打們通常係咩SER

我地係ASIA
通常ASIA都有華人
係咪除左五星之外其他都冇用?
係咪除左五星之外其他都冇用?

唔明
全部英都可以升到5星再覺醒
當然星數愈高愈勁
但你都可以慢慢升上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞