[i/A]king's raid 王之襲擊

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Android:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vespainteractive.KingsRaid

IOS:https://itunes.apple.com/us/app/kings-raid/id1097735195?mt=8

其實已經開左好耐啦隻Game都成幾個月,暫時係無中文嘅。
但係都好好玩 唔洗課金都會送野比玩家
近排送5星英雄卷
所有嘅英都可以升到5星,甚至再覺醒
D女仲識

希望大家都一齊玩下
佢絕對係一隻有良心公司又良心嘅Game
玩落一次己經上左癮
Googleplay down唔到 ...
IOS要美國AC
居然有post
以為無人玩入咗台灣公會,玩咗成個月,D囡囡好鬼正
IOS要美國AC

你直得去開個黎用架
居然有post

我當初玩左陣已經覺得好好玩,我周圍都無人玩緊
Googleplay down唔到 ...

Android都好似要用外國ac
Btw Qooapp好似有,如果無嘅download taptap啦
居然有post

我當初玩左陣已經覺得好好玩,我周圍都無人玩緊

無計啦,IOS又要轉區,而已畫質太靚好食電同部機嘅效能
雖然我用模擬器玩
巴打咩ID,加咗好友先
巴打咩ID,加咗好友先

呢隻好撚好玩,唔明點解冇人討論
呢隻係咪無首抽架?
呢隻係咪無首抽架?

喺唔需要,反正英可以用鑽買/20日搞親密度就會有隻,睇下喺4000/6000鑽
4000好似1X幾日
6000好似20日左右
加親密度喺用GAME錢同用好友送嘅心心
鳩玩D錢都多到用唔晒

D英用鑽買嘅話就4000/6000鑽,新手的話5日會送4000/6000各一(自選,但好似無最新嘅)

同埋每隻英都有SKIN,都喺可以用GAME鑽買到,SKIN多數都喺3%錢BUFF
但最重要喺好J

就算唔用鑽買,一隻英都有唔同星級嘅SKIN
用棺妹做例(因為佢拎住個棺材所以叫棺妹 )

照顧埋絲打,雖然應該無乜絲打會玩
有正太有MK有基佬有大叔有獸人

女人巴你好課金wor
呢隻好撚好玩,唔明點解冇人討論

真啊,又唔洗課金
btw我都係玩左幾日咋
岩岩dl左 玩左一陣唔小心抽左十幾下十萬蚊抽裝備果個
搞到個包包爆左
搞到個包包爆左

無所謂架,D錢去到後面唔會用得哂
搞到個包包爆左

我見紫裝好似最勁,其他色既裝係咪可以賣曬佢?
搞到個包包爆左

我見紫裝好似最勁,其他色既裝係咪可以賣曬佢?

有分T1 T2 T3。每推一個島都會升一個T
紫裝都好好用,紅裝勁過紫,橙好似係專武,聽人講
補返Android download link:https://apps.qoo-app.com/app/4943
女人巴你好課金wor

無課到
純粹鳩HEA,玩咗成個月一粒鑽都無用到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞