[i/A]king's raid 王之襲擊

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
湯圓巴 知唔知誇os引繼會唔會無曬d石?
點先可以覺醒隻角色,係未要升到5星先?

5星以上
你唔好同我講咁快得呀

可能喺課長呢
5星喺頂,之後就喺靠覺醒令隻英越嚟越勁
覺醒材料喺我地依家用緊嘅材料再合成做覺醒料(10粒=1舊)
圖中5星英想覺醒1,就需要原料300合成30舊覺醒料 再加粒無限石(覺醒石)

覺醒石都可以自己整,就喺用1000粒無限碎片

無限碎片喺全材料x10=70粒無限碎片

所以1覺醒石=1000無限碎片=全材料各150(未計時間同錢)

師傅,明白了
咁舊隻game
入到競技場俾人屌打

你試下囉,唔得嘅用返原來個os
咁舊隻game
入到競技場俾人屌打

咁去到邊,老屎忽都一定佔上風架啦
舊得過pad?舊得過龍珠?
咁舊隻game
入到競技場俾人屌打

咁去到邊,老屎忽都一定佔上風架啦
舊得過pad?舊得過龍珠?

舊唔係藉口
不如你拎多啲時間去了解下點解比人屌打
到時咪你做屌打個個囉
公會有冇位

我意思係iphone轉android
公會有冇位

無啦ching
等公會升lv
差一半體左右

我知呀,如果啲石無左,你咪用返iphone
啲石都係起返iphone度
公會有冇位

無啦ching
等公會升lv
差一半體左右

咁我MON實個POST等位入
公會有冇位

無啦ching
等公會升lv
差一半體左右

咁我MON實個POST等位入

歡迎
如果你入左第二個公會退出,要等24小時先再入得

應該唔會

應該唔會

會,你啲石過唔到,唔代表會食埋啲石
http://bbs.ngacn.cc/read.php?tid=12334295&rand=845

用棺妹有定心理準備,後期要換坦

人比人比死人啦
課唔到金so sad
要咩卡先課到

Ios咪要美國信用卡?

買美國itunes gift card

我就是成功例子
4隻40 仲可以刷咩
4隻40 仲可以刷咩

升1隻or2隻 做50
4隻40 仲可以刷咩

升1隻or2隻 做50

唔夠料
大家平時有無入852頻交流?

無喎
即刻入咗

因為果時玩魔靈召喚啲香港人都係集中晒係852頻
4隻40 仲可以刷咩

升1隻or2隻 做50

唔夠料

咁打na😂
睇下個塔打到幾多就打
打下t3黃裝、加下佢
4隻40 仲可以刷咩

升1隻or2隻 做50

唔夠料

刷料/T4金裝(RAID 40~49)
4隻40 仲可以刷咩

升1隻or2隻 做50

唔夠料

刷料/T4金裝(RAID 40~49)

佢t3咋
41先t4
IOS係咪引唔到去AN度?
IOS用左GAME CENTER

已轉 d石最後無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞