[i/A]king's raid 王之襲擊

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
做乜踢左我
我係dennisnkh

應該用唔夠體,因為你用多D體,公會先有點升公會BUFF

2 3星自選卷英雄如下

2 3星自選卷英雄如下

2 3星自選卷英雄如下

2 3星自選卷英雄如下

2 3星自選卷英雄如下

2 3星自選卷英雄如下

做乜踢左我
我係dennisnkh

咁有位再話我知
做乜踢左我
我係dennisnkh

咁有位再話我知

有,一定有,比啲時間我 執緊屋
其實個 raid boss 點玩? 一入去就死哂
其實個 raid boss 點玩? 一入去就死哂

你咩隊,起碼著全套T3先可以一個人用4隻入去打(35~40 Lv),如果唔喺入人地場/自己開等人入
想問巴打們 一開波果張2星卷果拎 要打到第幾關?
想問巴打們 一開波果張2星卷果拎 要打到第幾關?

第一章Easy Mode全3星即可取得
想問下點入公會? 係咪要打主線打到一定程度?
見到你地話有連登公會?
見到你地話有連登公會?

你跟住教學/任務打落去,入到主城先入到公會(Guild)
想入公會的巴打需時
就執完
新手留名啲畫好靚!
提提推到第二章嘅巴絲們
記得得閒打下挑戰塔(挑戰次數每2小時+1,上限5)
如果打唔到上去就可以keep住刷打到嘅層數
夠1000碎可以RE塔,即喺由第一層上去,獎勵重置

我打到40層打唔到上去RE,會送聖物

見到你地話有連登公會?

你跟住教學/任務打落去,入到主城先入到公會(Guild)

明白 連登個公會名係?
定已經爆左人?

我個帳戶係ikarusama, 有無人加我FD?
升唔升隻男盾上三星好
升唔升隻男盾上三星好

上三星要嘅料唔多,你與其喺度諗升唔升,不如快快手升咗佢堆圖好過啦
升唔升隻男盾上三星好

上三星要嘅料唔多,你與其喺度諗升唔升,不如快快手升咗佢圖好過啦
升唔升隻男盾上三星好

上三星要嘅料唔多,你與其喺度諗升唔升,不如快快手升咗佢圖好過啦

同埋升星有紅石拎,你遲早都喺會用少少料換紅石
升唔升隻男盾上三星好

同埋升星有紅石拎,你遲早都喺會用少少料換紅石

好喇
由第二章開始,都會有經驗關,每日限打3次
推薦喺HOT TIMES時間打,D經驗好和味

已經幫大家開左美國IOS AC
有意留TG

ch5係物免定魔免
終於執完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞