[i/A]king's raid 王之襲擊

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

今朝換完隻reina返黎好似無乜力,佢定位係乜黎

揀得reina就要組物攻隊,配山丘(Phillop)+女槍(Rodina)先有用
如果唔喺...
https://youtu.be/cU9bNyjm_HQ?t=9m55s?t=9m55s?t=9m55s

慘呀 早知玩魔攻啦屌

我都係用reina 都ok ge

我都係超新手 岩岩打到2星卷都係揀Reina..D鑽咁少 點買女槍山丘

可以換的放心

咁如果揀左上面兩隻..即係仲有一個位..但係遲D好似會有張5星卷? 但係有坦有攻有槍 最尾個位好似要有隻奶好D

女槍都唔係問題,但係好唔想用山丘

講得岩 寧願用送個隻主角坦
忍唔到。。。課左女僕番黎

課左幾多?
新手想問 2星卷揀左miruru...有咩組隊方向?

當住主力先na 有得升就要升
組隊方向呢啲好死

課左幾多?

課長
4隻練到40lv冇材料又冇新英 仲有2日先有張3星卷 除左raid之外有咩好做 ch4推得好辛苦

多謝課長
4隻練到40lv冇材料又冇新英 仲有2日先有張3星卷 除左raid之外有咩好做 ch4推得好辛苦

打塔,打公會raid,打地下城,打錢關,打下新手
打黃裝升加+20

打黃裝升加+20

唔同色RAID打既黃裝有咩分別

打黃裝升加+20

唔同色RAID打既黃裝有咩分別

紅係加爆
黑係加攻
其他個兩隻唔洗知
新手想問 2星卷揀左miruru...有咩組隊方向?

可以追返POST,鬼佬片教學片有講
估唔到咁快就可以1001 好感動
我一開始開po仲以為無人會玩

我本身都想開POST但喺太懶,多得巴打開POST先集結到咁多巴絲打玩

我本身都想開POST但喺太懶,多得巴打開POST先集結到咁多巴絲打玩

應該有cd rom睇緊,好多人都入左公會但又係巴打黎
升3星Frey要半手動先打得贏 但係係咪用龍女好過Frey?
升3星Frey要半手動先打得贏 但係係咪用龍女好過Frey?

龍女>Frey

又cd rom又巴打

龍女就係強化版大奶
有得揀一定係用龍女
不過大奶對乳真係

又cd rom又巴打

Yes
我覺得個塔應該係無論你re唔re都要等果個時限
DAY 4 送EXP+1000
DAY 4 送EXP+1000

正唔正先

我等咗成半個月都未RE喎

佢寫仲有一日嘅

佢寫仲有一日嘅

睇唔透

究竟會升到幾多lv呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞