[i/A]king's raid 王之襲擊

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
升星材料邊度打

每一個關都有個關可以入去,但好難會有好多
唔係得七日送五星
五日送三星咩?
仲有二星送?

過完第一章easy會送 但唔係全部角色都可以揀

yes
終於理解到點J隻NPC妹妹返嚟了

基本上就喺做送禮勤,夠10000就送
咁送禮用嘅道具就喺分解藍裝紫裝黃裝出嘅線同粉去製作

巴打唔好意思我唔太明白可唔可以講明少少

分解藍裝紫裝紅裝黃裝就會有線同粉

姐係新手無機會 ?

慢慢黎就有架啦,抽金幣10連會有好多

新手分住藍先,紫紅黃就留返,不過T3前都無紅同黃,好似喺
升星材料邊度打

每一個關都有個關可以入去,但好難會有好多

其實新手期會送好多,同埋每日登入又會送
有時活動又會送下咁
肝game 正呀

快D一齊玩
暫時見過最良心嘅Game

已dl 新手教學緊

諗好選邊兩隻英未
肝game 正呀

快D一齊玩
暫時見過最良心嘅Game

已dl 新手教學緊

諗好選邊兩隻英未

一定係女弓
開左幾耐隻game? 而家玩會唔玩追唔到進度

上年開嘅,我上個月先開始玩都玩得好開心
基本上唔洗追,因為好多元素,又咁多隻英有排你儲
主線嚟講,T4之後喺會卡一陣(我卡撚咗成個月都仲卡緊 )
因為升星材料增加4星升5星(3樣料都要280)
RAID由35LV開始可以刷, 同埋有太多野玩,所以唔需要急於一時
最重要喺諗好組隊乜隊,因為打RAID大家都唔可以用重覆英,所以睇練英又喺一大玩法

我前日先開始玩
NORMAL 1-17 已經卡關

RAID由35LV開始可以刷, 同埋有太多野玩,所以唔需要急於一時
最重要喺諗好組隊乜隊,因為打RAID大家都唔可以用重覆英,所以睇練英又喺一大玩法

好似冇咩人玩 得你同呢一個巴打推po 不過都會試下玩 好似唔錯

好似冇咩人玩 得你同呢一個巴打推po 不過都會試下玩 好似唔錯

唔緊要呀,真係吸引嘅會有人玩架

升下武器睇下o5ok

升下裝/升人物星級
同埋可以睇下死喺邊個位,通常都喺王出技無CC到就會食晒
男劍有CC技,大奶有盾,手動試試
我想問下我隻冰法既專武點解+1就max左既

唔緊要呀,真係吸引嘅會有人玩架

個人覺得太多免洗遊戲搞到真正有心經營嘅遊戲反而無乜人知
因為大家都習慣咗依隻唔啱玩/抽完爆死就玩下一隻
反而依D營運有心做嘅,但因為語言問題,得英文同韓文
搞到好多人唔知乜嚟就無玩
我自己本身好鍾意刷完首刷玩一陣就唔玩,上個月玩咗依隻已經棄咗幾隻垃圾
依家都會KEEP住玩
其實單機都OK嘅,但當然多D巴絲打玩可以一齊打RAID,你雷下我我雷下你,幾咁好

呢個真係唔知 好似專武得+1 max?$

呢個真係唔知 好似專武得+1 max?$

原來係我睇錯
打住CHAPTER 2 拎T2武先

職業: 法師
專武: 赤光支配者 多米尼西亞--每10秒對所有敵人造成40%攻擊力的傷害並有20%機率附加<血咒>, 目標為1人時傷害加倍
血之球體 -- 消耗10%當前體力, 攻擊目標造成魔法傷害並附加15s<血咒>, 並恢復<血咒>造成傷害30%的體力. <血咒>可疊加10層
(特性1: 傷害+10% / 特性2: 傷害+15% / 特性3: 傷害+25%)
血之地帶-- 消耗20%當前體力, 對目標造成魔法傷害並使其周圍變為血之地帶10s, 血之地帶上的敵人受到30%魔法易傷並每0.5s受到傷害, 每層<血咒>增加10%傷害. 對<血咒>5層以上的敵人造成雙倍魔法易傷
(特性1: 傷害+10% / 特性2: 傷害+15% / 特性3: 傷害+25%)
血之香艷 -- 消耗10%當前體力, 攻擊直線範圍內的敵人造成傷害, 目標每層<血咒>增加10%傷害, 目標每層<血咒>恢復自身2%體力
血之支配者 -- 自身體力低於50%時恢復力增加30%, 攻擊<血咒>狀態的敵人傷害增加

有無巴打買左

專武: 赤光支配者 多米尼西亞--每10秒對所有敵人造成40%攻擊力的傷害並有20%機率附加<血咒>, 目標為1人時傷害加倍
血之球體 -- 消耗10%當前體力, 攻擊目標造成魔法傷害並附加15s<血咒>, 並恢復<血咒>造成傷害30%的體力. <血咒>可疊加10層
血之地帶-- 消耗20%當前體力, 對目標造成魔法傷害並使其周圍變為血之地帶10s, 血之地帶上的敵人受到30%魔法易傷並每0.5s受到傷害, 每層<血咒>增加10%傷害. 對<血咒>5層以上的敵人造成雙倍魔法易傷
血之香艷 -- 消耗10%當前體力, 攻擊直線範圍內的敵人造成傷害, 目標每層<血咒>增加10%傷害, 目標每層<血咒>恢復自身2%體力
血之支配者 -- 自身體力低於50%時恢復力增加30%, 攻擊<血咒>狀態的敵人傷害增加

有無巴打買左

除左課金點儲6000石
垃圾手機番工玩左半日換左3次電

有無巴打買左

除左課金點儲6000石

見大陸班友儲左幾個月
有玩既巴打們不如留個名加fd
己經課左兩張月卡同兩千石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞