[i/A]king's raid 王之襲擊

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
女人巴你好課金wor

無課到
純粹鳩HEA,玩咗成個月一粒鑽都無用到

又啱嘅,你加左邊個公會?
岩岩dl左 玩左一陣唔小心抽左十幾下十萬蚊抽裝備果個
搞到個包包爆左

無所謂架,D錢去到後面唔會用得哂

我見紫裝好似最勁,其他色既裝係咪可以賣曬佢?

有分T1 T2 T3。每推一個島都會升一個T
紫裝都好好用,紅裝勁過紫,橙好似係專武,聽人講

D裝分T1-T7/8(好似就開8)
T10就專武嚟,主線會送男劍嗰把,其他角嘅專武要靠每日免費一抽(250石嗰個)
或者依家每日登入DAY3送(個活動去到9月30日),隨機嘅
hk.net/upload/2017/08/28/014943_f32ce0686466eaba1036ed148b6cdc67.jpg[/img]

之前每日免費抽中咗Viska嗰把
抽嗰時心諗千祈唔好中同一樣
最後
(之前玩隻韓國手機驚,7日送指定5星角+隨機5星卷,張卷又喺中撚咗同一隻,隻手有毒 )

裝/武嚟講就喺(有錯請指正)
專武(得武器有專武,裝就黃已經喺頂)
黃(打RAID出,有Set Option,如圖)
紅(打RAID/商店金抽/鑽抽)
紫(打主線HARD MODE/商店金抽/鑽抽)
藍(打主線HARD / NORMAL MODE/商店金抽/鑽抽)
綠白(打主線EASY / NORMAL MODE/商店金抽)

同埋唔課嘅話,建議鑽石先留住
因為10連卷兩個禮拜會送一次
(因為之前有活動喺10連5次送專武卷10次又唔知送乜乜乜咁,同埋前期開出嚟只喺D T1~T5裝,極好運先會中專武/英,所以不妨留嚟活動先抽)

英嘅話,新手頭5日會送兩張卷 4000鑽英 + 6000鑽英 各一
選邊隻其實好自由,我自己就選囡囡嘅
同埋其實原本送畀你嗰4隻已經夠上T4 HARD
(雖然我玩咗成個月仲卡緊 )

同埋英嘅話,4000鑽/6000鑽可以免費取得,但需要D時間
就喺喺Hero's Inn入面,同隻英培養感情
只要你未確定培養,佢每日都會換,而你確認咗,好似張圖咁
每日做齊三樣嘅(錢同心,心就+好友每日送)
十幾二十日後(睇下隻英喺賣4000/6000鑽),親密度滿咗隻英就可以免費取得
岩岩dl左 玩左一陣唔小心抽左十幾下十萬蚊抽裝備果個
搞到個包包爆左

無所謂架,D錢去到後面唔會用得哂

我見紫裝好似最勁,其他色既裝係咪可以賣曬佢?

裝嘅話最好拆成粉,賣錢到中期已經多到用唔晒
女人巴你好課金wor

無課到
純粹鳩HEA,玩咗成個月一粒鑽都無用到

又啱嘅,你加左邊個公會?

我喺巴哈搵咗個台灣公會,會長幾好人,成日一有咩唔明就問佢
15樓
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60148&snA=4562
btw我都係玩左幾日咋

其實我都一直想開post,但入咗公會之後就心諗是鳩但啦
但好game的確值得多d人認識
我都喺超新手嚟,如果有講錯寫錯歡迎各巴絲指正
最希望可以同到巴絲打RAID,街場打咗幾場已經淆晒底
因為D裝要骰
是日免費
小活動
英雄評價,但都喺嗰句
強弱喺一個版本
靚唔靚喺一世嘅

巴打好詳細
台仔公會滿左人
IOS要美國AC

你直得去開個黎用架

無美國信用卡開唔到
畫面好靚
有冇人借ac
巴打們玩緊asia服?
Down緊
隻game有無分ser?
有冇巴打借ios ac download
IOS要美國AC

你直得去開個黎用架

無美國信用卡開唔到

https://hkappschannel.com/2016/09/05/2016-17-create-new-itunes-id-us/
岩岩見到個post覺得好似唔錯所以我都特登去左開 係得左既

https://hkappschannel.com/2016/09/05/2016-17-create-new-itunes-id-us/
岩岩見到個post覺得好似唔錯所以我都特登去左開 係得左既
巴打好詳細

仲有好多我都唔喺好清楚,太多嘢玩
畫面好靚

淨喺美術圖已經J死
巴打們玩緊asia服?

我喺,另外有韓服同美服
Down緊
隻game有無分ser?

有,亞洲服、韓國服、美國服

AN
愛莫能助
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞