[i/A]king's raid 王之襲擊

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
兩星去到30無得再升

點解

要升星先升到lv 但又唔想晒材料升個男盾同火法

我仲以為你2星升唔到3星佢有個empty flask比你儲經驗

D料前期送好勁,全部都可以升到4星,
3升4 3樣料各80
4升5 3樣料各280
你省得黎不如早D打上主線拎T4
原本4隻(MK換男盾)升4星已經爆主線第4章VH

想問下raid幾時先夠打 同埋要打邊隻屬

火屬

唔洗夠打,你開場自己有人入,你放兩隻等人地carry就得
兩星去到30無得再升

點解

要升星先升到lv 但又唔想晒材料升個男盾同火法

我仲以為你2星升唔到3星佢有個empty flask比你儲經驗

D料前期送好勁,全部都可以升到4星,
3升4 3樣料各80
4升5 3樣料各280
你省得黎不如早D打上主線拎T4
原本4隻(MK換男盾)升4星已經爆主線第4章VH

想問下raid幾時先夠打 同埋要打邊隻屬

火屬

唔洗夠打,你開場自有人入,你放兩隻等人地carry就得
我等三星卷換走火法,真係好屎

好慘

好慘

屎得濟忍唔住

好慘

屎得濟忍唔住

我衰衰地都升咗佢上4星

我玩第2日都係等緊換走火法3星拎maria定pavel好

一睇我就知我會揀大波架啦

一睇我就知我會揀大波架啦

不過我應該會買aisha玩
請問有公會未? 隻game真係幾好玩
一路玩落去,enhance skill同升星係咪係咁升就得? d資源會唔會唔夠要就住就住?
一路玩落去,enhance skill同升星係咪係咁升就得? d資源會唔會唔夠要就住就住?

睇你想唔想換英,想換嘅就留啦
請問有公會未? 隻game真係幾好玩

未啊,有多D巴打叫就應該會開了
其實已經開左 各位搵到就入

技能升級只喺用錢,後期D錢實夠用,唔洗就住就住
除咗升5星要用各280料之外
其實都唔太需要就住就住
D料每日有得打,HT時段又會送,新手期又送,活動又送
記得公會幣除咗可以換體力藥之外仲可以換裝/料,所以真喺唔洗就住就住
D料好多地方拎到
新玩嘅巴絲們記得快手入巴打開嘅公會,快D儲幣快D換嘢

咩名
巴打記得開金幣BUFF先

咩名

開左啦

咩名

開左啦

咩名
Lihkg

其實都唔太需要就住就住

我見有巴打話隻火法麻麻所以費事哂野升佢炸,咁如果用錢升既多就唔怕升下既,thanks
Lihkg

岩岩開始玩入唔入得?
Lihkg

岩岩開始玩入唔入得?

入啦
Lihkg

岩岩開始玩入唔入得?

成班都係新手
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/29/155415_74a9ada24ff0214778824cdbc084d64a.jpg[img]

其實都唔太需要就住就住

我見有巴打話隻火法麻麻所以費事哂野升佢炸,咁如果用錢升既多就唔怕升下既,thanks

你都要過渡到佢送卷比你架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞