[i/A]king's raid 王之襲擊

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
如果RAID打唔到想要嘅裝,可以返城搵鐵匠用RAID幣買
T3~T7都有

可以係邊打 或者拎進化料
主線一二章打哂hard 推緊三章
岩岩有人邀請打火龍,
係邊度開出黎打嫁? 打一次要三十幾體力
同埋係邊睇自己咩see
岩岩有人邀請打火龍,

好在輸左唔扣體
岩岩有人邀請打火龍,

右下角大大隻火龍RAID

入到去搵房/開房,入人房就入幾LV都OK,但人地受唔受你玩就睇你D英喺幾LV

自己開就由35開始,打贏就36 37,如此類推

進化料地圖有兩個方法入

第一章為例:第一個方法,直接行入去

第二個方法Portal>Black Gunpowder Storage>Move

每日打5次,如果前期就唔好一次過打晒5場
跟住QUEST嚟打,因為有時D任務喺要你打一場技能書/金幣塔/進化料
但你每日得5次打,如果打晒就要等下一日
所以建議喺跟住QUEST嚟打
好重要所以要講三次

同埋如果打唔過新一章嘅進化料圖,可以返返前一章打,每章差一個而已
輸咗唔會扣行動值,所以請努力試

進化料地圖有兩個方法入

第二個方法Portal>Black Gunpowder Storage>Move

跟住QUEST嚟打,因為有時D任務喺要你打一場技能書/金幣塔/進化料
好重要所以要講三次

同埋如果打唔過新一章嘅進化料圖,可以返返前一章打,每章差一個而已

咁點睇自己乜server

入GAME畫面右下角
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/30/173312_15ab3e543e0c55a1818abf15265f10da.jpg[img]

進化料地圖有兩個方法入

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/30/174634_f4014cc18a029268d70b87e3da759176.jpg[img]

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/30/174630_4facbf9f8ac62a133319adc721b48ccb.jpg[img]

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/30/174644_4d2f1c4daa9c078c9991d7be4978c7a1.jpg[img]

好重要所以要講三次

大熄game,入過睇右下
訓陣先,琴日肝左3k體,想4
湯丸講多啲公會,我想知點升級,點升技
岩岩入坑~~~
ID: 湯米
有興趣可以加個好友先

我繼續追文

女女好好J

唔好追啦 會追到柒野架

我係果陣入新坑會咩都研究既野黎(好似係
有野笑下唔好咩

我驚你追完會脫坑 周圍都歐洲人黎
有冇巴課左金

有巴打課左200幾蚊個個pack

之後今日維護會重置,又可以課過

如果寶石pack重置我就課
大家平時有無入852頻交流?
湯丸講多啲公會,我想知點升級,點升技

公會嘅話要靠大家用體力
打乜都得,喺扣體力就得
大家所用嘅體力喺會1:1變成Activity Score
所以每日9~12喺食水打副本/主線喺最好嘅,因為雙倍經+金幣
平時嘅話靠自然回體就OK,因為回體回得幾快下

公會王就摸下都有公會幣(公會王行動值上限4,好似12粒鐘先回1次,好似)
打死會有獎勵

公會幣取得方面好似有上限,我今日測試一次再話準確嘅數量畀各位聽
公會幣用法喺公會商店,有兩類商品可供購買
一:無限時/無限購商品
只要你有足夠嘅幣你就可以掃晒佢地
150體力水、紫藍綠白符文、升星材料隨機石(開1取1,我多數儲夠50粒先開)
最抵買嘅就體力水,但前期送好勁,每日HT時間(9PM~12AM)都起碼送3支
唔太需要買住

二:限時限購商品(右上角會顯示倒數時間,到時間你唔買就會轉)

各職技能書(20本)、各升星材料(50個)、紅裝等等

所以各位一定要多D用體力,除咗幫公會之外,仲喺幫自己拎多D料嘅方法
大家平時有無入852頻交流?

無喎
即刻入咗
岩岩入坑~~~
ID: 湯米
有興趣可以加個好友先

我繼續追文

女女好好J

唔好追啦 會追到柒野架

我係果陣入新坑會咩都研究既野黎(好似係
有野笑下唔好咩

我驚你追完會脫坑 周圍都歐洲人黎

慣架啦...最近拉左幾個friend入gbf坑
其中有一個,課左幾十抽 玩左一個月
己經出齊3屬既核心,2神召,3隻限角
轉option有無話轉到咩技好
不過依加先t3都唔會刷著
公會又冇位
除左課金之外有咩方法最快攞到想要嘅英同專武?
係咪推晒normal開晒地圖先再跟返quest打其他難度?
公會又冇位

早入坑的蟲兒有鳥吃
開始多人見到個post 引到人入黎玩
係咪推晒normal開晒地圖先再跟返quest打其他難度?

我隨意玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞