[i/A]king's raid 王之襲擊

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
id: himhim 求add
正呀,第五日送學校SKIN自選卷

記住打夠30、60、100、150、200場H可以拎獎勵(右上EVENT)
正呀,第五日送學校SKIN自選卷

學生妹skin好淫
衣家先開始玩會唔會太遲?
衣家先開始玩會唔會太遲?

唔會,依家玩啱啱好,活動仲送校園SKIN同5星英畀你
兩星去到30無得再星
兩星去到30無得再升
兩星去到30無得再升

點解
兩星去到30無得再升

點解

要升星先升到lv 但又唔想晒材料升個男盾同火法
兩星去到30無得再升

點解

我仲以為你2星升唔到3星佢有個empty flask比你儲經驗
兩星去到30無得再升

點解

火法我直頭1星照用clause就可以升
有冇咩建議俾新手?一陣會再爬文,thanks

拿拿聲將啲主力升到30lv 有被動係2個世界
兩星去到30無得再升

點解

我仲以為你2星升唔到3星佢有個empty flask比你儲經驗

D料前期送好勁,全部都可以升到4星,
3升4 3樣料各80
4升5 3樣料各280
你省得黎不如早D打上主線拎T4
原本4隻(MK換男盾)升4星已經爆主線第4章VH
兩星去到30無得再升

點解

3升4 3樣料各80
4升5 3樣料各280

升一隊4星好過谷一隻5星?

唔好咁急齊隊
兩星去到30無得再升

點解

3升4 3樣料各80
4升5 3樣料各280

當然,如果你諗好2 3星卷換邊隻咁就可以全力升你換咗個隻
但就算用埋D卷(2 3星各一 活動7日5星一張)
你點都要喺原本嗰5隻揀其中1-2隻
所以到最後都喺要升架啦

唔好咁急齊隊

兩星去到30無得再升

點解

3升4 3樣料各80
4升5 3樣料各280

想問下raid幾時先夠打 同埋要打邊隻屬
卡住係create nickname 到 開唔到ac 有冇咩方法解決到
兩星去到30無得再升

點解

3升4 3樣料各80
4升5 3樣料各280

想問下raid幾時先夠打 同埋要打邊隻屬

火屬
卡住係create nickname 到 開唔到ac 有冇咩方法解決到

留TG,我比ac你
兩星去到30無得再升

點解

3升4 3樣料各80
4升5 3樣料各280

升一隊4星好過谷一隻5星?

我覺得主力升左一隻5*先
弓又好,法又好先升主力
你會發覺唔係你隻坦死得快
係因為你唔夠傷害,所以隻坦先快死
如果真喺唔想用料升星的話,記得隻人物爆咗LV就唔會再拎到經
所以要放空嘅經驗瓶喺佢身度,等佢繼續可以拎經驗

首先去Inventory>Consumables
圖入面空嘅即喺空嘅經驗瓶,有藍色液體即喺滿咗
咁有嘅說話就可以放喺英身上,就算佢幾LV你都可以放
只喺如果未滿LV你放,咁D經就會落咗落經驗瓶而佢本身唔會吸到經
所以你都可以卡LV,因為越低LV打越高級嘅主線/副本就會越多經
當然前提喺唔可以死,因為死咗最後就會無經

咁點放呢?去Heroes>揀你想放經驗瓶嘅英>如果你未放喺一個【十】號

入到去XP Potion 喺用滿咗嘅經驗瓶喺隻英度

Empty Flask 喺放空嘅經驗瓶喺隻英個身度
(記住有%個時唔好隨便換,因為成條經會無咗)
(滿咗會自動換空嘅,你只需要考慮放咩容量嘅空經驗瓶即可)

空經驗瓶商店/活動/任務都會送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞