[i/A]king's raid 王之襲擊

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
M巴打唔打T5,一條友打好慢

我t4都未過😂

見你話可以帶35仲以為你打到好後

我都打到35呀,單過

我記錯 T4打左 t5未打,因為我無一隻升到5星
所以未打
新手開頭係咪一路跟mission推主線就得?

左手邊有quest 做住黎打有多啲野送
不過都係要推島

如果做到daily任務就做埋佢
唔記得有幾石送
諗緊開唔開谷好
開左我又怕無人推po
2星3星卷選擇困難嘅巴打可以睇睇依條片
https://www.youtube.com/watch?v=acgoJ-B-WNw

睇佢最新個條片話luna係god tier 有冇咁誇本身我仲諗住揀maria做mdps 但係佢好似偏cc多啲 加上我有地精好似唔洗cc 揀返隻meta角好似好啲?
https://www.youtube.com/watch?v=acgoJ-B-WNw

以下內容只供參考(因為條片都成個月,依排更新完可能會有少少出入)
各位巴絲絕對可以跟隨返自己個人喜好
同埋提提如果個個都選一樣的話,打RAID喺唔可以出一樣嘅角

如果片都唔想睇嘅話我簡單講返條片講乜先
大意就喺PVE>PVP
【所謂嘅星數只喺一開頭,揀落去隻隻都可以升到頂突,所以唔好認為低星就喺廢

坦用主線送嘅男盾、補用原本隻大奶補

2星卷揀輔助攻
3星卷揀主力

3星推依三隻,排名不分先後

三星槍妹 配 二星地精

PVE OP
RAID麻麻(我就喺成功嘅例子)

如果揀三星兔弓或三星傘妹(兩隻都喺魔攻型,你無睇錯,弓都可以喺魔攻)

三星兔弓
PVP勁
RAID勁
PVE勁

三星傘妹
靚(佢真喺咁講 )
打RAID傷害起碼2~3名
PVE勁
PVP麻麻地

二星就配暗弓/地精/女炮/樹妹

配暗弓=給予敵方M.Debuff
配地精=好似無講原因
配女炮=AOE同埋CC
配樹妹=PVP

最後佢推嘅隊喺

另外如果有鑽/有卷再補埋依兩隻,咁魔攻隊就成型了
選獸人補喺佢真喺勁(唔靚喺唯一一個缺點),同埋有全體補又有物魔攻BUFF
棺妹喺唯一一隻魔攻坦,同埋有M.Debuff

影片最後就喺介紹晒卷可以換到嘅英
最後畀埋個網各位,有興趣可以睇下,喺所有英嘅技能簡介同翻譯(殘體注意)
http://bbs.ngacn.cc/read.php?tid=11129712

睇佢最新個條片話luna係god tier 有冇咁誇本身我仲諗住揀maria做mdps 但係佢好似偏cc多啲 加上我有地精好似唔洗cc 揀返隻meta角好似好啲?

上面女人巴先話免仔好高傷
諗緊開唔開谷好
開左我又怕無人推po

引多D人玩先再開都唔遲,太早開個POST實無人推

我t4都未過😂

我都打到35呀,單過

所以未打

你依家咩隊,點都升隻打手上5星,夠打T5有突
唔知會唔會有中文公司搞代理

難D,原廠咁佛個個玩原廠SER,但搞中文服一定又變特別版

我t4都未過😂

我都打到35呀,單過

所以未打

未齊料😂

上面女人巴先話免仔好高傷

叫我湯丸巴得唔得
BTW兔弓喺今次更新BUFF咗,所以痴晒線

我t4都未過😂

我都打到35呀,單過

所以未打

未齊料😂

唔喺掛,有無開材料石
我心目中嘅隊係咁

棺材 傘妹 免仔 npc牧師

我t4都未過😂

我都打到35呀,單過

所以未打

未齊料😂

唔喺掛,有無開材料石

有呀,我依家係 3* 4* 3* 3*
我心目中嘅隊係咁

要npc係因為好得意,又靚,再加招技食運 ,太正了
我心目中嘅隊係咁

有目標好呀
我心目中嘅隊係咁

有目標好呀

我本身個人都唔鐘意PVP
我呢一隊成形後應該打咩都無難道
都係個句
樣行先
唔想又地精又獸人
都係個句
樣行先
唔想又地精又獸人

啱呀 除非你想做top幾又話者PVE第一
我心目中嘅隊係咁

同我一樣
我心目中嘅隊係咁

同我一樣

巴打識貨
如果有巴打要入公會再講一聲,要踢鬼佬
都係個句
樣行先
唔想又地精又獸人

啱呀 除非你想做top幾又話者PVE第一

強烈懷疑官方喺突登整到佢咁撚勁之後勁樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞