[i/A]king's raid 王之襲擊

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
今日呢隻
今日呢隻

招好型
提下大家 記住唔好咁快抽晒啲free既10抽 過埋下一個chapter既第一關
有中文就好..
今日呢隻

招好型

鎖得,魔攻隊神角傘妹
無論PVE PVP RAID都喺正嘅
招二技=LUX招大技但喺KEEP住射
女人巴,我地連燈個公會都係你開啦
升裝升到得返600萬

驚就咁走會長屌柒我
提下大家 記住唔好咁快抽晒啲free既10抽 過埋下一個chapter既第一關

越後面抽就越好,反正前期裝用主線就OK,T3開始又可以打RAID

姐係T2?
有中文就好..

我本身英文都好爛下
但真喺無難度,千祈唔好因為喺英文就放棄隻好GAME

P. Block - 物理格檔
P. Dodge - 物理躲避
M. Block - 魔法格檔
M. Dodge - 魔法閃避
Atk - 攻擊
Atk Spd - 攻速
Crit Dmg - 爆傷
M. Def - 魔法防禦
ACC - 命中
CC Resist - 控場(CC)抵抗
Penetration - 裝甲穿透
Max HP - 就是HP
Crit - 爆擊
Lifesteal - 吸血

魔法格檔和閃避不會出現在裝備上,只能透過符文堆,因此很多玩家選擇堆 M.Tough(魔法減傷)符文。

減傷數值是計算在防禦之後。

姐係T2?

越後抽D裝就越勁,佢會睇返你D英依家喺幾LV就會出T幾
提提每日免費抽,有好多池,睇返自己想中咩專武再抽
NEW HERO池就唔太建議抽
右邊圖示就喺有機會出邊隻角色嘅專武

免費抽一樣有機會中到,我就喺成功嘅例子
但喺依家活動張專武卷(第3日個張)出返同一把畀我

岀左冰法,留唔留好?

姐係T2?

我未夠lv打完ch3第一關 抽野個到都照出t3
我之前仲用左好多錢去抽t1裝

岀左冰法,留唔留好?

睇你想組魔攻隊定物攻隊

姐係T2?

原來係咁

姐係T2?

唔緊要啦,D錢好易賺
定好似喺睇你主線去到邊章,抽野就有機會出T幾

唔撚係掛
鳩抽左 無角用到把武

姐係T2?

唔緊要啦,D錢好易賺
定好似喺睇你主線去到邊章,抽野就有機會出T幾

話說地精招3技真係痴線 痛到
女人巴,我地連燈個公會都係你開啦
升裝升到得返600萬

驚就咁走會長屌柒我

唔怕的

唔撚係掛
鳩抽左 無角用到把武

咁左抽新英
點知出左把武無人用到
今日呢隻

呢隻勁高評價
今日呢隻

呢隻勁高評價

溝緊
今日呢隻

呢隻勁高評價

溝緊

我溝隻老鼠..
ID sunbb 求ADD
今日呢隻

呢隻勁高評價

溝緊

我溝隻老鼠..

老鼠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞