[i/A]king's raid 王之襲擊

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
hero's inn有luna要唔要好 同埋我開到phillop專武 勁唔勁架

感動到想喊

乜黎

兔弓專武

感動到想喊

乜黎

兔弓專武

中專武幾%

感動到想喊

乜黎

兔弓專武

-6仔,屌玩乜game都運
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/30/010726_c46d0c11c669ba36234143c95fcd25f2.jpg[img]
感動到想喊

乜黎

兔弓專武

-6仔,屌玩乜game都無運
hero's inn有luna要唔要好 同埋我開到phillop專武 勁唔勁架

phillop=山丘,一線坦嚟
但個樣就
btw你地咁歐嘅,我玩咗成個幾月先中得一把專武

感動到想喊

乜黎

兔弓專武

中專武幾%

唔知巴打喺開卷定免費抽
%數好似無公開
抽到專武可以ALL IN材料升,80 LV頂
三日送個個抽

感動到想喊

乜黎

兔弓專武

中專武幾%

用專武卷抽的

但個樣就

luna緊喺要,最近更新buff咗勁到傻,但當然可以用卷換,因為要20日左右先會拎到
三日送個個抽

龍女
三日送個個抽

龍女

勁唔勁?morrah

但個樣就

luna緊喺要,最近更新buff咗勁到傻,但當然可以用卷換,因為要20日左右先會拎到

第三日送架咁我都係用卷拎好啲
三日送個個抽

龍女

勁唔勁?morrah

黑肉控?
留意返,中唔到想要嘅專武都唔需要太失望
PVP幣喺可以換到嘅
只要你花時間肯肝,就會有,唔需要重刷
當然如果你真喺好想中可以開多幾個分身等3日拎專武卷嘅
反正活動到9月30日

三日送個個抽

龍女

勁唔勁?morrah

黑肉控?

勁,我喺台灣公會個會長隻龍女1打4痴撚線
抽唔抽送個十抽
抽唔抽送個十抽

唔建議依家抽,等有活動再抽
之前活動大約喺抽5次10抽送一張專武卷
10次另外送其他有用嘅稀有材料等等

連續2日出4000比我
換左傘妹了
3星拎luna 5星拎phillop得唔得 唔想晒左把專武

當然好,不過5星你唔考慮拎棺材?

當然好,不過5星你唔考慮拎棺材?

5星拎luna 3星拎phillop
打手優先高5星
換左傘妹了

恭喜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞