[i/A]king's raid 王之襲擊

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
除左課金之外有咩方法最快攞到想要嘅英同專武?

你想要咩英先?
專武應該快唔到
公會叫咩名? 同埋有無位入
岩岩入坑~~~
ID: 湯米
有興趣可以加個好友先

我繼續追文

女女好好J

唔好追啦 會追到柒野架

我係果陣入新坑會咩都研究既野黎(好似係
有野笑下唔好咩

我驚你追完會脫坑 周圍都歐洲人黎

慣架啦...最近拉左幾個friend入gbf坑
其中有一個,課左幾十抽 玩左一個月
己經出齊3屬既核心,2神召,3隻限角

無玩過 不過有課就無所謂啦

上面有幾個巴打無課歐洲人黎 今朝訓醒睇到想死
公會叫咩名? 同埋有無位入

你想要咩英先?
專武應該快唔到

女僕 new hero果位。。。
我女僕控。。。

你想要咩英先?
專武應該快唔到

我女僕控。。。

新英都應該快唔到啦 d卷唔送新英

睇下酒館見唔見到佢

你想要咩英先?
專武應該快唔到

我女僕控。。。

睇下酒館見唔見到佢

不過d鑽石推推下其實都幾多

你想要咩英先?
專武應該快唔到

我女僕控。。。

睇下酒館見唔見到佢

登入5日3星捲都揀唔到new hero?

你想要咩英先?
專武應該快唔到

我女僕控。。。

睇下酒館見唔見到佢

no

你想要咩英先?
專武應該快唔到

我女僕控。。。

睇下酒館見唔見到佢

no

新英入手方法只有課金買包/用紅石買
送嘅卷喺

你想要咩英先?
專武應該快唔到

我女僕控。。。

睇下酒館見唔見到佢

no

送嘅卷喺
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/30/194225_d1b40fcda0a58c065f00830aba2c027e.jpg[img]

依張先啱

你想要咩英先?
專武應該快唔到

我女僕控。。。

睇下酒館見唔見到佢

no

送嘅卷喺

點解要咁對我......

你想要咩英先?
專武應該快唔到

我女僕控。。。

睇下酒館見唔見到佢

no

送嘅卷喺
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/30/194225_d1b40fcda0a58c065f00830aba2c027e.jpg[img]

用紅石買到都算喺咁啦
儲下儲下就有架啦

你想要咩英先?
專武應該快唔到

我女僕控。。。

睇下酒館見唔見到佢

no

送嘅卷喺

用紅石買到都算喺咁啦
儲下儲下就有架啦

舊券換到新英咁真係無人會課金...營運真係食得屎
來源:http://bbs.ngacn.cc/read.php?tid=11106727
揀英嗰嗰位唔喺太update,當參考下

遊戲常見名詞中英對照:
ATK:攻擊力
P.ATK:物理攻擊
M.ATK:魔法攻擊
DEF:防禦力
P.DEF:物理防禦
M.DEF:魔法防禦
DMG:傷害(值)
P.DMG:物理傷害(值)
M.DMG:魔法傷害(值)
HP:生命值
MAX HP:最大生命值
Crit Chance:暴擊率
Crit DMG:暴擊傷害
ACC:命中
DEF Penetration:防禦穿透
P.Dodge Chance:物理閃避
M.Dodge Chance:魔法閃避
HP Recovery:生命恢復(速度)
MP Recovery:法力恢復(速度)
ATK Spd/Attack Spd:攻擊速度(初始值為100%)
Lifesteal:生命偷取(率)
MP Recovery/Attack:擊回(法力)
MP Recovery/DMG:受到傷害恢復法力
Physical Block:物理格擋
P.Block Chance:物理格擋率
P.Tough:物理韌性
P.DMG Reduc./Block:物理格擋減傷率
CC Resist:控制抵抗
Debuff Resist:效果抵抗

睇下酒館見唔見到佢

no

送嘅卷喺
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/30/194225_d1b40fcda0a58c065f00830aba2c027e.jpg[img][/url]

用紅石買到都算喺咁啦
儲下儲下就有架啦

可以用紅抽 新英
不過機率唔知幾多

你想要咩英先?
專武應該快唔到

我女僕控。。。

睇下酒館見唔見到佢

no

送嘅卷喺

用紅石買到都算喺咁啦
儲下儲下就有架啦

其實SKIN都已經賺到笑
不過真喺靚嘅
同埋SKIN BUFF最多只喺EXP同金幣3%,如果喺台伏支伏應該會變ADK 3%

你想要咩英先?
專武應該快唔到

我女僕控。。。

睇下酒館見唔見到佢

no

送嘅卷喺

用紅石買到都算喺咁啦
儲下儲下就有架啦

其實SKIN都已經賺到笑
不過真喺靚嘅
同埋SKIN BUFF最多只喺EXP同金幣3%,如果喺台伏支伏應該會變ATK 3%
啲王裝好難升
推主線推到卡關,大家通常農邊關?
啲王裝好難升

要用打王出嘅石頭先會易升D

主線卡嘅原因多數喺自動關係
你可以AUTO睇下點解會輸(輸咗唔扣體力的,放心試)
如果喺BOSS關死的話,試下打BOSS個時手動
BOSS出技會有CD,襯佢CD嗰時CC佢就會停咗佢招技

主線卡嘅原因多數喺自動關係
你可以AUTO睇下點解會輸(輸咗唔扣體力的,放心試)
如果喺BOSS關死的話,試下打BOSS個時手動
BOSS出技會有CD,襯佢CD嗰時CC佢就會停咗佢招技

咁我去試下手動
四星升好難升
係咪仲有人要入公會
但好似已經爆哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞