估唔到10年後,Apple成為左最冇創意既電子公司

435 回覆
919 Like 115 Dislike
諗埋啲鳩屎Marketing Terms ProMotion
你就知Pro機先有120Hz

普通款根本搵笨柒
毫無賣點,又唔係真係平過Pro好多
唔買Pro買Android好過
回哂塘
因為就算佢最冇創意你都會買,咁駛咩要創意
Low tech賣幾萬,傻先會買
係,啲獨醒撚仲要補句,咁係事實呀嗰下先精警
再唔係就話食老本點解個思維會停係人哋真係唔洗進步就全公司坐係度等收錢呢啲位
Apple粒arm 可以有notebook 效能之餘 慳電到可以放入iPad
你試吓將粒intel cpu 放入iPad 立即電腦大爆炸
pro stand仲正, 齋買返嚟放屋企玄關位做裝置藝術
去試玩既人多,iphone就多人用,你身邊有幾多個試完會真係買
我就冇啦
同係奧運post 講curry 係手感仔講到人地都就黎退休一鳩樣。

成日都當年舊屎,時代變啦仔。
如果唔重用8個鐘唔會累再平一半應該係時候人人一部
8000 我都會諗諗
2萬幾買黎做乜?
an 狗由apple 1 萬億開始出po 講
去到今日apple 3 萬億
咁係因為你未用過,個差距唔係少少,真係一個天一個地
比你讚完又變垃圾
因為中國香港用緊閹割版
Nokia 當年冇生態圈,每件產品都係獨立既,好易比其他產品取代。Apple 個生態係上一代你買咗會連接返下一代既產品甚至連屋企人朋友都會拉埋一齊用Apple
咁多技術 唔洗錢開發?
上市公司唔洗賺錢同股東交代?
所有產品成本價賣俾你好唔好?
佢地會睇唔到
反而會笑9番Apple既創新淨係識諗埋喱D「縮水」野
咁你想點創新 整個ironman入面果啲全息投影電話好冇
samsung點鬥, 個s24u 而家我覺得歷歷地開始, battery 又快完明明我唔打機
就係想推你上去
我覺得當年iPhone X都算大突破
你睇下佢當年發佈會之後 幾多部電話係用緊佢個style黎推出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞