估唔到10年後,Apple成為左最冇創意既電子公司

435 回覆
919 Like 115 Dislike
Apple而家既創新
係小朋友睇唔明
不如講下有邊個牌子有乜創意
佢創新係整合上,概念上,而唔係技術上
如果教主係到又會好大創新咩?
真係年年都做到嘩嘩聲?
Apple唔洗變個個都係繼續用iphone ipad
條數一樣靚

目前iphone ipad都未有好好既代替品

當年nokia死係因為無創意之餘仲出現左smartphone呢樣野

要apple好似nokia咁死除左apple繼續無創意之外仲要有其他公司出到代替品令到無人再用iphone ipad
連登仔以為創新係年年會有大突破
又唔諗下每次既突破,其實係要長時間既醞釀
vision 正到pk,過多幾年一定流行
下水iphone 記住唔好買行貨

除非你想比哂d資料文心一言
跟靈魂人物一齊再見了。
多點電容式touch 好似真係iphone 第一?
兩隻手字放大縮細都係賣點
pda 個堆都全電阻式單點
搵部創新過iPad出黎睇下先
望下 intel你就知唔創新既下場
咁an 機又有咩咁創新領先全球?我見唔到喎
咪又係加u 加ram 鏡頭有咁勁得咁勁
呢啲只係硬件數字唔係創新?
iphone ipad 出完其他廠全部跟佢
an 機有咩?
steve job 先低能,以前過一個file 都要迫你插線用咩itune 同步,笑撚死。換wifi 要click 入去設定按幾廿個選項。
仲有樣最on9都而家都未改既關app ,一定要逐個掃。
逐個掃都拎黎講你冇用一排其實係唔食ram
你掃完部機仲慢
我就用咗iPhone好耐既,講句老實說話
你唔撚係同我講下一代普通中階型號都冇120hz mon 啊
咁撚樣講到邊都講唔撚通喎,你賣到差唔多成7-8000$
有咩方法可以完美將iOS資料過晒去Android?
難道成日抄人版權既小米,華為及miniso最有創意?
連登仔: apple今年一定執
原來樓主準備換電話,想反燈
自從iphone 4 之後已經冇乜重大突破
二世祖最忌有大志
1998年以前mac既滑鼠設計簡直係用垃圾黎形容,完全要外表唔要符合人體,係得iphone開始改變呢個觀念。
大陸公司有乜進步?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞