估唔到10年後,Apple成為左最冇創意既電子公司

435 回覆
919 Like 115 Dislike
講緊銷量
價錢都屌打
咁撚貴
耐用又好用可靠 本身係Apple用家仲成個家族咁用
其實值
it's Google Voice input fault
but much better than ios
創新又變咗Tes撚畀人話鳩吹啫
Google/Facebok搞咁多咪又係食老本
MacBook Air M series 總算完到 Steve Jobs fanless macbook 嘅美夢
曲到直
M7一出我即買
無紫氣東來不過一年壞底板
即刻轉返iphone
ps5出咗幾耐 switch出咗幾耐
ps5產量同switch產量又差咗幾多

點比較? 柒就柒啦 仲想兜
屌你老母 你柒到
人地搵埋source都要死撐
如果呢度係微博

樓主會唔會有行細字

來自iphone xx pro
咁咪即係表示Apple唔係潮流
而係一間真係有實力/實務嘅公司
曾經Siri都話AI先驅, 依家變咗垃圾, 仲要咁多年都無進步過
依家有咩年年可創新? 你呢嗰topic 求其搵公司名塞落去一樣成立
嘥鳩氣啦好用就得啦
個個都講緊點將AI 擺落電腦同OS去改善生產力佢個世界電腦係剩係得打機
macbook 真
華為咪年年有新野
而家搵google個ai去搞 應該有睇頭
科技界嘅嘢五年都嫌長
可以「潮流」到十幾廿年我諗流極都有個譜
唔係有實力,係對手冇實力
如果出到一間有革命性嘅公司,apple下場分分鐘好似Nokia咁。不過已經廿年成個行業冇突破
連登仔教全球頭3市值既企業做生意?
an撚最鐘意俾成皮嘢做白老鼠
然後話自己用緊新技術,iphone好落後
但係iphone 用嘅嘢雖然可能成本低啲,但係技術成熟啲
作為iphone 用家真係幾多謝an撚幫手做白老鼠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞