科學研究證實,天生擁有陰道跟卵巢的「真女人」,依然可能擁有XY染色體。

534 回覆
123 Like 86 Dislike
天生有女性生殖器嘅男人=身體有缺陷
掉佢去殘奧叫做對佢對對手都公平
邊忽更客觀
都話而家係睇咩影響佢能力而分類
我唔打拳擊確實唔需要以呢個方法分性別
其他人就算望落係男仔 但佢self identify 係女仔
咁咪當佢女仔 日常生活上無需咁講究
同拳擊分類係兩回事
客觀條觀條件相差太遠
手腳異常長游水?
2米巨人打籃球?
既然分唔到
咁點解要特登分開男女比賽
一於整合一齊打啦
性器官邊忽更客觀?
就係更客觀你先以呢個方法分性別
你可以話佢哋嘅睾酮素無超標
但係睾酮素係咪唯一會影響身體構造嘅成嘢?
呢兩個人又有冇機會喺檢測前先用藥物去降低佢哋嘅睾酮素?

事實擺在眼前,呢兩個X Y嘅女人有咁明顯嘅男性樣貌特徵
都幾難說服人佢哋身體結構係100%同一般女性一樣

冇人話佢哋唔係女人 。
但佢哋係有病唔適合參加運動比賽嘅女人 。因為佢地可能有身體結構上無法突破嘅優勢 ,對其他一般女性唔公平 。
日常生活上無需咁講究?
你男人入開女廁?女人入開男廁?
游水同籃球本身就無分級數
拳擊真係要客觀條件差唔多比賽先有意思同保護到運動員安全
即係游水籃球xy女參加女子組無問題?
日常生活性別認同係咩呢啲係第二個topic
而家講拳擊
佢分等級係有佢嘅原因
IBA同IOC唔敢驗全部女選手既DNA,驚幾成係XY女
https://lih.kg/3760220
游水同籃球係咪應該要分級數?
天生冇2米高打籃球真係會相差太遠 好劣勢
唔知你噏乜
點會係第二個topic?咪又係男女之分
生活更加貼近你同我, 拳擊唔關你事你就理,生活關你事你就唔理
你話性器官邊忽更客觀
但你自己就係用性器官分性別
咁咪係客觀囉

全球99%人(唔計woke)都係用性器官分性別,99%人都用都唔叫客觀?
你全家都無驗既dna測試就叫客觀?
你知唔知你噏乜
拗乜鬼野,一眼睇落去俞琤咪男人囉,梁琤咪女人囉,俞琤著三點式你想唔想星佢先
唔需要
拳擊分級數打有佢嘅原因啦
差太遠真係會打死人
如果真係咁撚多,仲好 。
以後分返開X X女同X Y女,兩組比賽 。
所以IBA同IOC唔敢驗全部女選手囉
我幾時有用性器官分性別?
我都話如果其他人佢自我認同係乜
咁咪當佢係乜 呢啲影響唔到我
IBA自己認23個選手只係驗咗4個就中2個,咁高比率,嚇到唔敢驗埋其他"女"選手,驚搵到更多XY女。
你幾時有用性器官分性別?

咁你用咩分性別?
原來你係woke
同一樣嘢要我講三次
都話拳擊分等級有佢嘅客觀原因
你自己邏輯不清
唔會再覆你
遲下越黎越多自製XY既改造人出晒黎霸榜,等班真女人屎都冇得食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞