科學研究證實,天生擁有陰道跟卵巢的「真女人」,依然可能擁有XY染色體。

534 回覆
123 Like 86 Dislike
IBA同IOC唔敢驗全部女選手既DNA,驚幾成係XY女「陰陽人」
book緊時間全家驗dna?
Xy 係男仔呀,中一有冇讀science?
咁你全家驗咗dna未
跟據台狗logic
Passport 話佢係女人就係女人
台狗number 1
班台仔咋仲要不停作假新聞諗住華人唔識睇英文
比左膠玩爛曬啦, 返唔到轉頭, 早D去驗性別染色體啦
你中一讀完science後係咪有同你老母講我
你中一讀完science後係咪有同你老母講我要驗dna因為dna去分性別,未驗dna就唔知咩性別
d 女人真係麻鳩煩
同男人打又話人男人 同女人打又話人唔係真女人
平時又男女平等又乜乜差差咁
咁以後性別定義係咪要改寫?
以前從來一出世撚就男西就女
有哂就變性
而家科學進步先驗到有西都可以XY又唔接受人地係女人
同一時間就屌人地性別認同果D係左膠on9
死都唔肯接受女人真係可以似男人
但人地做左幾廿年女人驗到有西都可以XY就要人認自己男人
以後出世都要驗左先?
見你幾個post都係到鳩噏當秘笈明明20年開始俾人投訴,22年開始做第一次檢測,當時出嚟結果已經係XY,23年再做一次都係XY先俾人dq
而家咪話有閪冇賓周都可以係xy
女人都可以高睾酮素
直程應該禁黑人啦禁人咁撚勁
唔係 同緊朋友分享你J男人
唔識字?
咁2020前係咪無人投訴呀

佢哋2020前果十幾廿年時間上係咪長過依4年?
你條死人妖真係驚驗dna
咁拳擊唔同
拳擊係分晒磅數係打
係要客觀條件差唔多先可以比賽
其他運動本身就無咁分級吖嘛
你都識講拳擊係分晒磅數係打

唔係分xx xy喎
佢真係冇J
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24313430/
直接睇conclusion

The case study provides evidence that even an individual with male genetic gender can be pregnant and deliver a healthy child.

你可以開始懷疑自己/自己老母XX定XY了
你去求證下IBA所謂報告只係IBA既一方面說辭 定真係有晒機構認可既檢測結果公怖出黎再講啦
唔好兜啦,好柒,一個18年一個17年出道IBA,點十幾廿年
無J有HI都可以屈係男真係on 9,已經唔係左右膠問題,係on 9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞