科學研究證實,天生擁有陰道跟卵巢的「真女人」,依然可能擁有XY染色體。

534 回覆
123 Like 86 Dislike
佢哋一出世就俾人當係女性喎
點樣唔係十幾廿年?你唔係唔當佢哋係女人咩

唔好兜啦,好柒
雙性人先啱
林小姐有冇鳩先
quote番英文source唔該
啱,直頭咪撚分磅數,150KG上台一拳打死50KG
林小姐冇鳩先出世時醫生判佢係女
咁兩條女有冇打死其他選手
你第一印象已經預設左佢有鳩
source?
係又點?
出世紙護照咪係source
台灣政府同奧委會認證
咪錯囉,仲點?
source?點解你第一印象已經預設左佢有鳩? 你用咩source?
佢地曾經用鳩抽插過你全家人搞到你全家人高潮?
好多連登仔都有份屌佔唔到為左反台仔要同女權同一陣線
屌左呢種女人算係基定直男?
香港年輕網民:我係中國人呀Hi
https://lih.kg/2607847
我係中國人呀屌12周年
https://lih.kg/2145566

奧運期間不嬲係咁啦
當初分男女就係講男性勁啲會打壓女性,咁依家講男女咁難分,最直接就係取消男女組,或者組別純粹以量級分,而唔係拗邊個係女人
黃種人咁撚矮,黑人咁撚樣衰,白人禿頭
應該全部一齊殘奧
公唔公平其次, 但去打女子拳擊就好撚危險...
科學進步就要運用, 固步自封咩都唔理就話自己就係真女性幫唔到呢類人...
去做詳細醫學檢測之後, 按情況處方服用返d雌激素, 對佢哋日後性別認同或者日常生活都會有幫助
講咁多,即係唔會有科學理性既方法去分男女?咁即係應該要取消男子組女子組?其實都好既,唔同項目的而且確有啲係男子好睇啲,有啲係女子好睇啲,都無謂為左啲平等而夾硬分男女
我要佢無鳩嘅source 有冇人企出黎話條友無鳩
台灣醫生係咪咁判性別先 你肯定張cert冇改過
屌你搞咁多野不如咪分男女 分男女嘅意義喺邊
分完又冇端端有怪雞dna男人婆出黎搞串個比賽
游水田徑一齊比唔危險, 係咪唔洗分男女組
男人樣咪source囉 夠未
佢篇文d source啱先再講討唔討論啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞