科學研究證實,天生擁有陰道跟卵巢的「真女人」,依然可能擁有XY染色體。

534 回覆
123 Like 86 Dislike
你見到iba驗啲唔驗啲都覺得iba無問題?
咁你又話要驗dna分性別
依家係叫xx組定女子組
但係你打拳你有少少因為genetic disorder而風到既優勢就係唔撚公平囉
所以我咪話你普通人唔撚洗分得咁仔細囉 屌你老母講撚左成個下畫都聽唔撚明人地講咩
你就係台灣質疑者口中所講嘅轉移視線撚, 宜家係問備受質疑嘅疑似xy女奧運選手究竟有冇y呢?
而你就一味拉哂一大眾平民百姓一齊講
高爾夫桌球依啲因為公開賽獎金高,所以會出現男女一齊比賽情況
你見到iba驗啲唔驗啲都覺得iba無問題?

無驗果班一定無genetic disorder而風到既優勢就係唔撚公平
咁你呢啲咪撚樣囉 咁你講咁撚多XY女把撚咩傻閪 一律女人比男人打柒咪算柒數返返去18世紀囉
你可以質疑人,點解人哋唔可以質疑你係咪人妖
答非所問成個傻閪咁
高爾夫桌球依啲因為公開賽獎金高,所以會出現男女一齊比賽情況

你平時讀書返工男女混合肯定又係18世紀
關我撚事 我直頭唔撚知iba係乜尻柒 但見到你地死都攬住啲不男不女打柒女人就覺得你地好邪惡
你咪傻閪得個吠
我不斷引實例都叫傻
講返打拳先啦golf我唔撚熟呀
我支持之後驗返,邊啲有xy就收返獎牌
你條死人妖依家又吠乜春?依家點樣關你條畜牲人妖事,你條死人妖成日搬龍門,你唔洗驗都知你係畜牲人妖
一時話唔關你人妖事就唔回應
一時唔關你人妖事就係咁屌
而家係個女選手畀成千上萬嘅人質疑, 而我就淨係得你質疑
算啦唔同傻閪嘈 只係一隻傻閪引戰狗 答非所問
你條弱智乜春都唔熟又出聲
輸打贏要
你咪不男不女,所以我咪屌柒你條不男不女,你條死人妖一直話你唔敢驗dna
因為你no body
邊個引戰呢?你條死人妖話唔關你事所以你唔回應,咁你一直吠緊乜
其實芝娃娃真係好撚可愛
原來你唔止係人妖,重係芝娃娃
照你標準,你應該驗完dna先確定自己係芝娃娃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞