科學研究證實,天生擁有陰道跟卵巢的「真女人」,依然可能擁有XY染色體。

534 回覆
123 Like 86 Dislike
有Y染色體≠男生!醫曝真實案例:夫妻不孕就醫驚見「老公是XX」

有醫師舉出實際臨床案例力挺,表示自己就曾遇過一個男患者,檢查出來是「XX」的「女人」染色體,結果是非常罕見的「XX男人症候群」,該患者就是有46XX女人的染色體,但卻有男人的外表。
其實驗基因,驗埋睾酮素就最直接簡單
我唔介意屌有丁又靚唔係鵝公喉嘅ladyboy
但一定唔會屌呢件
因為佢令我諗起男人
台狗一邊笑支那選手係男人
一邊護短
好撚醜呀
以後奧運項目分XX染色體組,同XY染色體組咪得,夠晒科學
「因此懷疑大同患有「XX男人症候群」,經進一步檢驗基因證實,大同的染色體全部都是46XX,其中有一個X染色體黏著紅色SRY基因,醫師在他的細胞中完全找不到Y染色體,雖然有男性性特徵,但沒有精子,因此根本沒有辦法生育,這不常見的「XX男人症候群」,發生的機率大約是2萬分之一。」

不孕一論視為畸型 有病 而唔係乜嘢女人嘅男人 男人嘅女人 而係有病嘅女人同有病嘅男人
盲反xy女人嘅反女權仲有咩好講
明明大家都係女人
女人有XY染色體 ❌
男人有卵巢有閪 ✔️

女人有XY染色體 ❌
男人有卵巢有閪 ❌
人妖✔️
總之令到女唔係高其他(男 / 變性)一等
就有問題啦
人妖好有歧視性,人哋天生係咁佢都唔想
其實唔使分 參加殘奧咪得
基因有缺陷都係殘疾啦
橫掃奧運
支那女人有咪男人囉
點定義咩叫「真女人」?
右「犭翏」話我鳩噏嘅就係證據
比個性別叫秀吉咪得,硬係要得男女,灰色唔得嘅
變性拎著數就話者
如果天生係咁, 咁唔通菲比斯手腳異常長又禁佢, D咩2米巨人又要禁打籃球?
係呢班右㺒無風起事姐,硬係指女為男,現代指鹿為馬
咁搞法全世界都一定捉班xy出黎練運動,人口基數大必勝
咁你全家驗咗dna未
咁金牌果個有無西?
女權日日就批評男人用碌鳩諗嘢,點樣性迫害/侵犯女性,退一萬步用佢mindset 諗野所有男人都係禽獸,咁男人係見到女人個閪興奮,定係見到人哋條染色體興奮?
有j既xx係咪參加xx組呀
我就相反,見到個組織同俄羅斯有關
無論嗰兩個選手幾似男人
我都廢時嘈
拎正牌打女人
打完人仲可以係受害者「我係女人」
仲可以拎牌
一個人贏3次 三羸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞