科學研究證實,天生擁有陰道跟卵巢的「真女人」,依然可能擁有XY染色體。

534 回覆
123 Like 86 Dislike
叫你地班動態光譜黃罷工幾日都包袱前包袱後咁
你叫人地職業運動員比賽可以選擇參唔參加?
第一句同第二句有咩關係?
咁成篇文想噏乜鳩?係想話男女冇絕對準則去分?咁以後所有比賽咪撚分男女囉咁撚簡單。全部人不分男女一齊打波打拳最撚公平。
痴線……先唔好講,個老母生鬚停經
就算俾佢生到個仔有撚,好大可能都冇精
而且女人果Part退化得唔完全
冇關係
一個因為反共要癱瘓經濟挑戰正苦
一個因為奶共用一個無證據指控叫人唔好去返工
生到仔都唔算係女性
又好似有啲奇怪
所以IOC只用出世紙性別同埋比賽前睾丸酮嘅含量去判斷, 真係唔夠嚴謹。(XX又高睾酮? 睾丸來自Y, XX有偽睾都唔會高睾酮啦..)
至於人道立場(避免一個人由細到大都畀人叫女但檢測後忽然變做男性的慘况,所以傾向保護放行 ..) 用喺專業競技運動員, 其實都有啲衝突, 尤其係拳擊, 因為放畀你打就其實係對其他真女性構成咗實際危險, 對佢哋唔人道呀
xy 果d 應該係似既假體,假陰道假卵巢,無生育力
佢呀媽唔係女人既話
的確係唔奇怪
其實呢
你知唔知拳擊點解分量級
同埋肌肉係重過脂肪
60kg女比60kg男比同1kg鐵比1kg羽毛係一樣
主流就已經同意用染色體定義男女
咁你驗咗DNA未?
叫人做自己唔做?
Google吓邊子齊係乜水 哦台灣人 明嘅
認真咩?
60kg 男同60kg女對打
你覺得係打和?

摸住個良心答多次
我淨係知道同樣175 70kg 同60kg女打 我一定會輸
基因係可以轉錄錯誤, XX 都可以有一條甚至兩條錄哂SRY 基因, 所以XX都可以有機會產出可以生育的男性
科學研究證實定義?
傻左呀?
咁同你屈嗰有J嘅人係女人有咩分別
你話無就無?
我講過邊句嘢有屈邊個人呀
又喺度打稻草人呀?
95/8
用可唔可以生仔黎定義男女,其實姐係用有無女性嘅器官黎定義男女一樣,本質嚟講即係用有無陰莖同陰道嚟定義男女係無分別。
既然你提出我無驗,舉證責任在你
事實有xy女生咗兩個女

如果唔用生仔黎做定義既話
邏輯上等同質疑緊人地兩個女,你呀媽唔係女人

你可以咁認為
而我都真係估唔到呢個世界有人冇腦到會接受到呀媽唔係女人呢個絕對既邏輯矛盾
係唔係痴撚線,咁嘅嘢都講得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞