運動明明係窮撚翻身嘅玩意, 香港就掉撚翻轉

634 回覆
564 Like 160 Dislike
窮撚國家係足球同埋田徑多
無錢咪讀書
唔係得運動員呢條路
籃球仲撚衰
港超都叫有人贊助下
你lunch買塊急凍豬扒煎嚟食囉
唔使返工已經可以多人一倍以上時間訓練,班未出嚟做嘢嘅小學雞唔會明
睇佢飲食
我諗佢現實應該係成隻哥布林咁
又細粒又矮,之後依家大個咗覺得唔掂
就去gym房操,日操夜操都冇成績
之後就成個怨婦咁樣怨 啊,資訊唔流通,原來蛋白質咁重要
如果當年xXx 就唔會咁

大佬,12年免費教育,唔會連生物堂都冇上過掛咁簡單嘅嘢都可以話因為當年資訊唔流通,所以冇食夠 真係100分
香港餐廳出名多肉冇菜
睇嚟我同你唔係住同一個香港
你喜啦
單車平有平玩貴有貴玩
易玩易砌易改裝
求其打份工既都俾得起
再唔係拎黎送外賣送貨搵食又得
巴菲特水退無褲著
咁香港係咪應該行共產個個都食大鑊飯去公社番工,咁樣出黎啲運動員先值得一提?

其實運動員呢條路係好尖
金牌得一個
醫生都可以有好多個
Sorry我升中已經172 雖然之後的確高得好少唔夠180 但你可以ff少陣 Ono仔
睇佢飲食
我諗佢現實應該係成隻哥布林咁
又細粒又矮,之後依家大個咗覺得唔掂
就去gym房操,日操夜操都冇成績
之後就成個怨婦咁樣怨 啊,資訊唔流通,原來蛋白質咁重要
如果當年xXx 就唔會咁

大佬,12年免費教育,唔會連生物堂都冇上過掛咁簡單嘅嘢都可以話因為當年資訊唔流通,所以冇食夠 真係100分
Sorry我升中已經172 雖然之後的確高得好少唔夠180 但你可以ff少陣 On9仔
真係好癲
窮撚真係好多藉口

諗下自己中學 藍球隊 足球隊 排球隊 有冇人揀你先
跟住體適能咁基本又做成點

都已經唔係問有冇資格去學界比賽入港隊

奧運你參加到又點 呢兩日游水初賽,一個項目有3、40人,全部都係體育精英
但最後都係得3塊牌
唔通輸咗係因為唔夠資源屋企窮到無飯開喇喎
足球咁撚多人
有1,2個1線中尾水平都未必夠帶起隊波
好睇教練領隊點揀人夾戰術出咩人擺咩陣
所以係香港
窮撚只可以讀書
讀唔成書就永世做奴隸
唔會有其他希望
跟住仲有人問學界無馬術同賽車玩

真心痴撚線
喂我響英國玩賽車都唔會係窮撚玩,點解會要求響香港有
你唔撚識帶飯?
窮撚得嚟又以為有公子哥兒命?
可能佢60年代
認真嘅,中學有冇上過生物堂?
只係講緊有錢玩運動容易過窮撚玩運動嘅客觀事實,無講過邊種方法先值得提。
你估個個老母都肯晨早起身煮?
定你覺得每個家庭都請到工人?
瞓撚醒未?
唔撚關香唔香港事

第一世界國家都係咁。

但香港教育資源算係好
其他人就唔努力咩
咁賽馬嚟講, 香港真係世界級數既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞