女團XiX再少1人

625 回覆
7 Like 95 Dislike
真呀Twins 2.0
同大陸人氣有咩關係?
呢隊野都唔係TVB
好過睇失德女團先
咁咪好,最少有些少本土特色
唔通睇狗領啲山寨垃圾又失德咩

佢地隊垃圾尸兄團出左香港畀人笑
佢地都係一鳩樣
咁都覆唔到?
垃圾PR打手,日日係到loop廢話
https://www.instagram.com/reel/C9j-0rUynGY/ 日日係到扮日本妹,完全冇本土特色
上面你先講2019年係香港冇人識但係18年已經開演唱會,搬龍門搬到自己打過乜都唔知
https://youtu.be/rEma_76S7A4?si=-xOtIuj7J8OYG0xu 支那人既taste 品味異於常人,唔去都唔係咩損失,唔代表乜野
納粹黨:有糸統地「屠殺」非日耳曼人
翡翠台:有糸統地「封殺」非翡翠芸人
你迷隊失德女團仲走出黎鳩up帶風向,其實知唔知醜?
計本土特色多過狗領多多聲啦
你自己上面最先係度話周慧敏請佢地係因為有人氣
佢地係大陸冇人氣,周敏慧請佢地上自己既廣州演唱會把撚?
你鳩up帶風向有冇用下個腦先?

再講佢地19年中係香港又有咩人氣可言?
18年開場演唱會就代表香港大部分人都識佢地?

駁咀都唔撚識駁既垃圾Viu PR
依家就係串緊鏡狗垃圾到平時大陸人垃圾品味都唔追佢地
紅不過羅湖呢5隻字講左咁耐,都仲未明個鏡狗垃圾在邊度?
事實係大部分人都識,普通師奶都識,係你屈人唔識
日文係本土特色
好多品味正常既藝人都冇去中國,或者去完1,2次覺得on9就冇再去,完全唔係乜野問題
真係咁多人識就唔會去到2021年初先爆紅啦
講緊佢地平時啲作品
冇去中國同紅唔上中國係兩回事

韓星夠去唔到中國,但唔會柒到鏡狗咁紅不過羅湖
係得垃圾先會紅唔到上大陸咁柒大既市場啫
正常人駛撚搵咁多藉口洗地咩
狗領都好似尸兄團鏡狗放上小紅書畀大陸人笑
就算Mirror係香港 澳門開show,都會有中國人靜雞雞落黎睇 https://www.instagram.com/p/CvIUJtjxOdI/
咁又唔上大陸開show?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞