女團XiX再少1人

625 回覆
7 Like 95 Dislike
女團XiX再少1人 成員莊殷玥退出 郭偉亮否認與葉佩雯轟零尊重事件有關
明報
參加《聲夢傳奇2》入行的女團XiX今天(27日)出席商場奧運主題活動時4缺1,經理人郭偉亮(Eric Kwok)受訪時表示,成員莊殷玥(Vici)這段日子也因事不能參與女團活動。

他被問到Vici是否退團時表示稍後才說。至於是否跟太太兼XiX形象顧問葉佩雯公開批評某藝人零尊重,不尊重經理人公司一事有關時,Eric Kwok表示︰「我只能說no comment ,太太喜歡點講就點講(因此事引起?)當然唔係。(Vici唔合作?)咁多個女,好多時好多嘢都要教同提點,始終佢哋只有15至17歲,冇大人咁有交帶。(幾時公布?)遲啲。(Vici個人理由退團?)唔講得。」Eric Kwok表示葉佩雯有為此事不開心。XiX幾位成員直言不開心及不捨得Vici退團,她們指Vici帶給大家很多歡樂,少了她會不習慣。
冇左最大波果個等收皮
XiX、SPIRAL、EOS、Me&…
香港無韓國咁有民族性果種團結韌性
搞咩都好似一盤散沙咁
連首出道歌都咁垃圾
樣又唔係靚 好心唔好發明星夢
俾心機讀書啦屌
好彩個白卡妹有自知自明
加多隊,唔知咩名,動漫節有出現
最靚2個走哂
原本香港已經好多年無搞 男團/女團

自從Mirror 爆紅之後各間公司就開始跟風大量搞 男團, 女團
但無一隊可以做到mirror 當初咁爆紅

香港人只係識跟風, 見到人地成功自己又跟住做
香港由細到大培訓左先好講

如果冇既話一律唔會讚
環球唱片係組合/樂隊嘅墳場

Dusty Bottle
ONE PROMISE
石山街
XiX
P.....
都糸果句:
翡翠台唔需要男團女團
香港就唔需要男團女團
【12人成軍】《全民造星》男團取名Mirror
https://lih.kg/bKqyFT
#5 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
由細到大培訓

「由細到大凈糸睇翡翠台成長」算唔算培訓
Xi 9
話雜種9
"XiX" 原本係 2022年 《聲夢傳奇2》其中一隊參賽組合。
本來都睇好呢隊組合,點知一拖再拖, 2023年 "6-1=5" 後,推出首齣單曲連MV。
而家就…
隊野本身已經唔出名
連相都無得個名
都唔知講邊個
E.T.

係咪要改名叫four
改名做 X_X, 汁柒左佢啦!
當香港觀眾弱智?
有韓國女團唔睇睇香港個堆
香港堆女團捉去做Dancer都嫌佢阻掟
Eric Kwok 自己唔識湊女
可以好肯定因為當年薑淘係街比龜𢭃所以mirror先咁多人識,之後先咁紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞