女團XiX再少1人

625 回覆
7 Like 95 Dislike
郭富城開咁多場大場都滯銷啦~你點知呢位張生有無滯銷?睇當日上座率先好講有無咁大個頭戴咁大頂帽啦。
邊有可能將個期望放老野度,老野一早定晒型,同埋唔通要佢地唱到100歲霸咁耐,真係on9到
人地依家咪就仲係起步階段囉
上埋廣州開萬人show
之後仲plan緊下一站

鏡狗衰到畀大陸人恥笑又唔敢上去就真係冇撚用啦
唔同風格又係三幅被?
kpop如是,張生如是,mirror error collar 都如是,所以我話悶。
我只係知道,聽你講嘢,你鍾意果d音樂應該仲老土過我。所以鬧人老之前,諗下自己d口味係咪追唔上時代先?
好過上都上唔到
你自己睇

MC廣州演唱會rundown,下一站824佛山
https://lih.kg/3728978
我真係睇下佢開完有幾多上座率同蝕幾錢先好plan下一站。
講緊廢話
post左俾你睇
睇下有無蝕錢先講啦下。
咁又係,萬一好似鏡馬拉咁又真係柒
開咗啦咩?蝕幾多呀?上座率點?
通常開乜都話成功架啦~唱完個rundown就算,反應好咩?
好似段嘢無提上座率同反應喎
呢樣我支持你喎。
但人地K-pop係大陸就係大有市場
係你呢啲廢老唔識欣賞啫
如果大陸冇搞咩限韓令,K-pop仲會紅多幾倍

再講,鏡狗照抄韓仔都紅唔到上大陸
如果你唔識欣賞K-pop,鏡狗歌只係比K-pop垃圾多幾千幾萬倍既速食音樂

我一直都話香港樂壇依家最大既問題係造唔到大眾流行既音樂
因為好多歌手都carry唔到啲所謂新風格
我指出香港樂壇依家既問題同我平時聽咩歌係一啲關係都冇架柒頭
你講野唔好咁酸啦阿嬸
post埋俾你睇,有埋相都仲要問咁多廢話

廣州不嬲都多人聽廣東歌架啦
MC開左show咁耐都未聽過有滯銷情況出現
你估好似鏡狗連大馬show都要取消咁柒咩
你又番轉頭啦,大眾流行音樂又要洗腦,又要上得大陸,香港人搞唔掂韓流音樂,咪由得xxg人搞塑料粵語歌囉~
全都都好悶,全部都三幅被,全部都係聽第一句估到第二句,我都係聽聖詩算啦~粵語歌由得佢死啦~
你唔代表大眾
睇完相,得個rundown 歌手幾張相,無影上座率,無形容觀眾反應,資料唔夠,叫我點信。
大眾d口味咁弱咩?都睇唔穿聽唔出全部都係三幅被咩?定係大家都厭咗你唔知咋?
你係唔係話k pop 三幅被先?k pop 宜家唔紅?
我上面都講過,kpop係三幅被,聽到第一句估到第二句,我都唔明點解佢仲紅架?我厭啦~
所以咪證明你代表唔到大眾囉
總之佢就係紅就係成功,做生意唔討好大眾討好你一個呀on9
我上面一直串緊鏡狗出埋啲唔受大眾歡迎既垃圾歌幫香港樂壇趕客,推又推唔到廣東歌出去
係你自己要衝出黎洗地咋柒頭

你話大陸紅緊咩塑料粵語歌
又問要點先救到廣東歌
我就話俾你聽,大陸依家同時紅緊K-pop偶像
證明鏡狗行緊條路明顯一定唔會work+大陸唔係紅得一類歌
而香港唔少聽眾近一年都逐漸轉埋去聽K-pop
係有啲質素既頂流歌手會唔會將廣東歌搞到咁?

人地答左你幾百,你自己駁唔到咀就收下皮先啦
垃圾咪垃圾囉
呃飯食咪呃飯食囉
扮黃咪扮黃囉
怕咩認?

依家有你呢啲傻閪鏡嬸支持就真係畀鏡狗搞死香港樂壇啦
頭先起佢底先知又係啲冇乜見識既鏡嬸
仲要迷呢條騎呢怪

唔怪得酸MC酸得咁緊要
雖然聽佢幫鏡狗護哂主都一早估到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞